Hejka jako, że bardzo jaram się wyglądem postaci na end-game np. jak w wowie to zastanawiam się czy teso zadowoliło by mnie pod tym względem. Nie ukrywam, że jest to mój fetysz jeżeli chodzi o gry mmo. I tutaj prośba czy ktoś mógłby wrzucić zdjęcia swoich wysoko-levelowych postaci bo na necie nic ciekawego znaleźć nie potrafię Będę wdzięczny, pozdrawiam
Wygląd high levelowych postaci
Mam dokładnie takie samo podejście... Uwielbiam różne przekokszone wyglądy postaci i powiem Ci, że w TESO ludzie wyglądają czasami naprawdę kozak. Aczkolwiek też chętnie zobaczyłbym jakieś fajne screeny
@Zavael, nope... Postaci które widziałem w miastach wyglądają dużo bardziej kozacko niż te na screenach, nie wiem czy mają z IS czy z gry te zbroje.
Niektórzy tak wyglądają i mają namieszane w zbrojach, że ciężko rozpoznać co jet skąd
Natomiast co do zapytania autora to powiem tak, też jestem fanem kozackich strojów jak i klimatycznych. W ESO są ekstra wyglądające zbroje ale nie oczekuj naramienników większych od głowy bohatera jak w przypadku WoW'a.
Są świetnie wyglądające, świecące itps itp ale wszystko w klimatach TES.
W spoilerze kilka screenów mojej postaci i kilka innych graczy. Niestety to nie są full detale i rozdzielczość chyba 1680x1050. Ogólnie na niskich lvlach też można fajne pancerze trafić. Taki świecący jak na ostatnim screenie można wyfarmić na PvP chyba.
</blockquote><p>
Super! Dziękuje, jakby ktoś jeszcze chciał się podzielić to zapraszam chętnie popatrzę bo zastanawiam się od dłuższego czasu nad zakupem
Z oficjalnego forum ESO, 41 stron screenów, może znajdziesz coś ciekawego.
https://forums.elderscrollsonline.com/en-GB/discussion/63429/show-your-character
Fajny temat. Można znaleźć sporo fajnych kombinacji. Z tego co widzę ludzie sami starają się trzymać klimat. Można sobie pojajcować, np. pobawić się kostiumami, albo złożyć z różnych stylów jakieś dziwadło, ale mimo wszystko większość zachowuje umiar. Pancerze w tej grze to przeciwność tego co widać w azjatyckich produkcjach. W spoilerze kilka screenów moich 2 postaci i fajnych pancerzy z powyższego linku. Ps. tego dziwoląga z pierwszego screena znalazłem przed chwilą jak zalogowałem się, żeby naukę jazdy konnej podbić .
</blockquote><p>
Dziękuje @MasujDzika i @Zavael o to właśnie mi chodziło Widzę, że teso zaspokoi mój fetysz haha
jeszcze pytanko czy jest jakiś polski kanał o TESO?
Edit: dodam jeszcze, że najbardziej mnie interesują postacie w ciężkich zbrojach bo takimi planuje grać
sety fajne, jest w czym wybierać, ale co z tego jak TESO pobugowane i to moim zdaniem bardzo poważny bug, mnie już do siebie zniechęciło a support milczy i nie potrafi mi nawet odpisać. jedna wielka tragedia, może odpiszą za miesiąc albo już sobie święta zrobili
TESO pobugowane i to moim zdaniem bardzo poważny bug
tak... to ja to tu zostawię
sety fajne, jest w czym wybierać, ale co z tego jak TESO pobugowane i to moim zdaniem bardzo poważny bug, mnie już do siebie zniechęciło a support milczy i nie potrafi mi nawet odpisać. jedna wielka tragedia, może odpiszą za miesiąc albo już sobie święta zrobili
Haha, jaki bug?:D
Hejka jako, że bardzo jaram się wyglądem postaci na end-game np. jak w wowie to zastanawiam się czy teso zadowoliło by mnie pod tym względem. Nie ukrywam, że jest to mój fetysz jeżeli chodzi o gry mmo. I tutaj prośba czy ktoś mógłby wrzucić zdjęcia swoich wysoko-levelowych postaci bo na necie nic ciekawego znaleźć nie potrafię Będę wdzięczny, pozdrawiam