Wygodne słuchawki

Witam :) potrzebuję zamkniętych słuchawek które będą przede wszystkim WYGODNE, dopiero potem ważna jest jakość dźwięku. Potrafię przesiedzieć trochę przy komputerze i potrzebuję słuchawek w których uszy nie będą mnie boleć po paru godzinach. Mogą, a nawet powinny być z mikrofonem. Posiadam swój własny jednak przypiąłem go do starego, zepsutego mikrofonu od obecnych słuchawek i myślę, że jeżeli następne słuchawki nie będą miały takiego "wysięgnika" to może być trudno ze znalezieniem komfortowego miejsca aby ten mikrofon przypiąć, szczególnie, że w lecie często jestem bez koszulki. Na słuchawki mogę przeznaczyć około 150 złotych.

Ja używam Creative Fatality. Dla mnie są bardzo wygodne i jestem z nich bardzo zadowolony. Mają odpinalny mikrofon, a cena to ok 100 zł. Mają ponad 2 lata i nie ma żadnych szmerów, stukań itp.. Dla mnie są idealne, dobrze trzymają, uszy się nie pocą, w sam raz do gier. Po co przepłacać jeśli spełniają swoją rolę ??? ;)

Po co przepłacac jak to stwirdziłeś?

A no dla jakości wykonania bądź samego brzmienia.

Jeśli najważniejszym elementem dla ciebie jest wygoda to niepozostaje nic innego jak przymiarka. Bo każdy ma inna wielkośc głowy, małzowin itd.

Jeżeli nie jesteś jakimś audiofilem, to Creative, które podał romeczek mogą być w sam raz. Ja ich używam już bodajże od 6 lat i nie mam z nimi żadnych problemów. Oczywiście mowa tutaj o grach (w moim przypadku FPSy)

Natomiast do muzyki mam Aurvana LIVE, z których również jestem bardzo zadowolony.

Nie zmienia to faktu, że do sklepu musisz się wybrać i przymierzyć któreś z podanych modeli, żeby sprawdzić jak leżą u Ciebie na głowie. :-)

creative fatality, z tą kupą do ludzi? do jasnej cholery, za każdym razem w temacie o słuchawkach te same pytania, zerknij do innych tematów, które pojawiają się dzień w dzień zamiast tworzyć kolejne idiotyczne tematy z tymi samymi pytaniami, w których za każdym razem trzepa w kółko pisać to samo zdanie - poszukaj sobie sam

akg k 512 mk ii super wygodne godziny sluchania i nic nie boli czy uwiera, samo dopasowujacy sie pałąk , poduszki zakrywają cała malzowinę :) , jakość dzwięku tez naprade calkiem niezła jak dla mnie :)

Ja serdecznie polecam słuchawki Plantronics Gamecom 367 ;) Wygodne, mocno trzymają się głowy, nie najgorsze mikro i ładna jakość dźwięku ^_^

http://www.plantronics.com/us/product/gamecom-367

Bez obrazy lecz ja po przesiadce z fatality na krakeny pro stwierdzilem ,ze jakosc fatality jest... wątpliwa zdaje mi się ,ze za ok 200 zl dorwiesz razer krakeny na agito taka wada ,ze nie ma mikrofonu ale jako sluchawki są idealne ,przynajmniej dla mnie

Eee Ty archeolog... Postu sie nabija?

Witam :) potrzebuję zamkniętych słuchawek które będą przede wszystkim WYGODNE, dopiero potem ważna jest jakość dźwięku. Potrafię przesiedzieć trochę przy komputerze i potrzebuję słuchawek w których uszy nie będą mnie boleć po paru godzinach. Mogą, a nawet powinny być z mikrofonem. Posiadam swój własny jednak przypiąłem go do starego, zepsutego mikrofonu od obecnych słuchawek i myślę, że jeżeli następne słuchawki nie będą miały takiego "wysięgnika" to może być trudno ze znalezieniem komfortowego miejsca aby ten mikrofon przypiąć, szczególnie, że w lecie często jestem bez koszulki. Na słuchawki mogę przeznaczyć około 150 złotych.