Wygraj sobie gifta <dota2>!

Pozwolilem sobie na nowy temat.

Wygraj sobie gifta!

http://www.youtube.com/watch?v=JXXc_IAQi9Q

Zapoznaj sie prosze najpierw z filmikiem powyzej!

Stream z eventu pod adresem: http://www.twitch.tv/mateoszek (podczas streamu bedzie mozna takze zdobyc jeden gift code)

Detale:

-Turniej 1v1 w League of Legends w stylu "First blood, second tower".

Turniej bedzie mial miejsce w niedziele 11(;>) marca o godzinie 17:30 na platformie !EU EAST AND NORDIC!.

Tylko lvle 30te.

-Ilosc uczestnikow to 32-64 zaleznie od zainteresowanych.

Nagrody to 2 gift code'y Doty2 - za pierwsze miejsce, oraz dla zwyciezcy meczu graczy z 2 oraz 3 miejscem + dodatkowo 1 extra gift code bedzie mozna zdobyc podczas streama turnieju(zasady jak go zdobyc beda podane po rozpoczeniu streama)

Zapisy:

-Zainteresowane osoby winny napisac do mnie wiadomosc PM na Youtube'ie w nastepujacym formacie:

title: Wygraj sobie gifta!

wiadomosc:

summoner name - tutaj twoj nickaname z LoLa

mail kontaktowy - tutaj twoj mail do kontaktu

-Metoda doboru uczestnikow to kto pierwszy ten lepszy - pierwsze 32/64 osoby(w zaleznosci od zainteresowania) maja priorytet, cala reszta bedzie traktowana jako rezerwa.

Bedzie system check-inu, aby nie bylo sytuacji, ze czesc osob sie nie pojawila mimo zgloszenia - o godzinie 17:00 osoby zapisane, beda musialy potwierdzic swoja obecnosc na moim kanale IRC(nazwa kanalu zostanie wyslana zapisanym na mail kontaktowy podany w PMie na Youtube). Beda mialy na to 15minut. W sytuacji kiedy ktos sie nie zglosi na jego miejsce bedzie brana kolejna osoba z grupy rezerwowych.

Info ogolne dotyczace mechaniki turnieju:

-System w jakim bedzie dzialal turniej to Knock-out(system pucharowy)

-Uczestnicy beda randomowo rozstawieni na ladderze. Kazdy pojedynek pomiedzy rywalami to MECZ best of 3, gdzie rozegrane beda 3 gry, a wygranym zostanie jest ktory wygra 2 gry(pamietamy tutaj, ze w momencie wygrania dwoch gier pod rzad przez jednego gracza automatycznie przechodzi on dalej gdyz przeciwnik nie ma szans odrobic straty w ostatnim meczu), natomiast MECZE o 1 i 3 miejsce, oraz pojedynek miejsca drugiego z miejscem trzecim beda best of 5(osoba ktora wygra 3 sposrod 5 gier wygrywa)

Info szczegolowe(zasady itp):

-Warunki wygranej - zdobycie First Blooda(faktyczny First Blood, wiec smierc od creepa/towera sie nie liczy), badz zniszczenie drugiej wiezy na midzie przeciwnikowi.

-Kazdy gracz banuje 4 championow w systemie 1-2-2-1. O kolejnosci banowania decyduje kolejnosc alfabetyczna(ie: przy meczu gracza 'Bigos' i gracza 'Ukulele', pierwszy ban nalezy do 'Bigosa'), a tryb gry to Blind Pick.

-Faza banowania ma miejsce w lobby gry na czacie

-Bany obowiazuja na caly MECZ(przypominam, ze MECZ sklada sie z gier best of 3, tak wiec te bany przechodza na druga i trzecia gre z naszym przeciwnikiem)

-Pick zbanowanego championa rowna sie z dyskwalifikacja

-W meczach finalowych kazdy gracz bedzie banowac po 6 championow systemem 1-2-2-2-2-2-1(bany rowniez przechodza na kolejne gry z best of 5)

-Terytorium gry to middle lane, jungle, bazy - robienie czegokolwiek z top/bottom lane natychmiast dyskwalifikuje uczestnika z turnieju).

-W przypadku gdy padnie jakis tower na top/bottom lane gra odbywa sie ponownie, aby uniknac gold advantage u danego uczestnika.

-Spectatorzy sa dozwoleni tylko i wylacznie jesli obydwie strony wyraza na to zgode(wyjatkiem jestem ja - bede ogladac/streamowac randomowe gry w ladderze po uwczesniejszym uprzedzeniu graczy, ktorych to dotyczy)

-Zbanowane itemy to: Guardian Angel, Wriggle's Lantern, Madred's Razor (nie tyczy Madreds Blood Razor, aczkolwiek gracz kupuje 'lapke' dopiero wtedy kiedy moze zlozyc caly przedmiot)

-Zbanowane summoner spellsy: Revive, Teleport, Fortify

-Uzywanie Recalla jest dozwolone

-Jakiekolwiek lagi/DC czy problemy techniczne sa tylko i wylacznie

problem osoby, ktorej to dotyczy - gra mimo tego bedzie toczyc sie dalej!

-Uczestnicy turnieju beda mieli linki do laddera, gdzie beda mogli sprawdzic z kim graja itp. Wszelkie rezultaty beda przekazywane do mnie na kanale IRC. W przypadku braku zgodnosci opponentow co do rezultatu MECZU w celach weryfikacji beda potrzebne screenshoty(dlatego tez robcie je po kazdym meczu, aby uniknac niespodzianek)

Info koncowe:

-Kazdy uczestnik bedzie musial posiadac jakikolwiek program obslugujacy IRC co umozliwi mi z Wami kontakt.

-Organizatorzy: JA!

-Sponsorzy: JA!

-Patroni medialni: JA!

Dlatego tez prosze bez hate'u bo jestem one man army i o wszystko musze zadbac sam!