Wyjątkowy RTS

Szukam jakiegoś RTS'a, który miałby rozbudowaną ekonomię i ilość surowców, coś jak Gnomoria, musi być multiplayer, długo się grało jak w Civilization, ale nie turowa, dawała tyle radości co Heroes, ale te początkowe części.

Podobało mi się:

Age of empires

Warcraft

Tzar

Civilization

Heroes

Europa Universalis II, IV

Crusader Kings II

Mam nadzieję, że dobry dział.

mod_ico.png
Przenoszę Cie do tego działu ~ NS

knights and merchants ! :D

Dodam, że nie toleruje grafiki gorszej od age of empires I.

age of wonders 3 i europa universalis 4 polecam od siebie :)

Age of wonders wydaje sie turowe po screenach, ale zobacze. Dodam jeszcze, że grałem w europa universalis 2, 4 oraz Crusaders Kings 2,

Moge polecić Command & Conquer 3 i Empire Earth 1(nie wiem czy grafika tobie się spodoba) lub 2.

Moge polecić Command & Conquer 3 i Empire Earth 1(nie wiem czy grafika tobie się spodoba) lub 2.

A ja mogę polecić każdą część tej gry ;-)

Twierdza, Settlers.

Age of Wonders 3 jest turówką, ale bardzo fajną. Polecam dwójkę albo jedynkę, choć jedynka ma "klimatyczną" grafikę, ale ma za to genialną kampanie. Craft the world, to takie nie wiadomo co, połączenie terrari, dwarf fortress i minecrafta, choć widziałem iż widnieje też jako strategia. Wiadomo, indyki swoimi prawami rządzą się.

Panzer Tactics HD na steam właśnie wystartowały CBT jak będziesz chciał klucz pisz śmiało .

Cała seria Twierdzy , począwszy od 1 , przez Crusadera do trójeczki :)

Szukam jakiegoś RTS'a, który miałby rozbudowaną ekonomię i ilość surowców, coś jak Gnomoria, musi być multiplayer, długo się grało jak w Civilization, ale nie turowa, dawała tyle radości co Heroes, ale te początkowe części.

Podobało mi się:

Age of empires

Warcraft

Tzar

Civilization

Heroes

Europa Universalis II, IV

Crusader Kings II

Mam nadzieję, że dobry dział.

mod_ico.png
Przenoszę Cie do tego działu ~ NS