Wyjazd do Brukseli - Noclegi

Witajcie, mam do was pytanie. Pod koniec Października wyjeżdżam w 4 osobowej grupce na weekend do Brukseli. Pierwszy raz robimy sobie taki wypad i chciałem zapytać, czy znaćie jakieś dobre stronki gdzie znajdę najtaniej noclegi?

Najlepiej jak by mieściły się w centrum Brukseli. Słyszałem, że są jakieś oferty normalnie od Polaków którzy mieszkają w Brukseli, którzy oferują właśnie przyjezdnym takie noclegi, ale nie mam pojęcia jak tego szukać.

Trivago.pl

Witajcie, mam do was pytanie. Pod koniec Października wyjeżdżam w 4 osobowej grupce na weekend do Brukseli. Pierwszy raz robimy sobie taki wypad i chciałem zapytać, czy znaćie jakieś dobre stronki gdzie znajdę najtaniej noclegi?Najlepiej jak by mieściły się w centrum Brukseli. Słyszałem, że są jakieś oferty normalnie od Polaków którzy mieszkają w Brukseli, którzy oferują właśnie przyjezdnym takie noclegi, ale nie mam pojęcia jak tego szukać.

Bruxelles 1060 Rue Jourdan 80Bruxelles 1060 Rue Jourdan 80

Bruxelles 1060 Rue Jourdan 8

Rue Jordan 80

To adres polskiej misji katolickiej dużo ogłoszeń nie szukaj hoteli w centrum bo cena szokuje

Witajcie, mam do was pytanie. Pod koniec Października wyjeżdżam w 4 osobowej grupce na weekend do Brukseli. Pierwszy raz robimy sobie taki wypad i chciałem zapytać, czy znaćie jakieś dobre stronki gdzie znajdę najtaniej noclegi?

Najlepiej jak by mieściły się w centrum Brukseli. Słyszałem, że są jakieś oferty normalnie od Polaków którzy mieszkają w Brukseli, którzy oferują właśnie przyjezdnym takie noclegi, ale nie mam pojęcia jak tego szukać.