Wyjazd na GamesCOM 2011

Więc tak, dostałem akredytację, ale niestety nie ma możliwości zdobycia więcej akredytacji bezpośrednio przez moją osobę. Oczywiście inne osoby mogą też się zgłosić po akredytację pisząc, że są z MMORPG.org.pl i na pewno ją dostną. Niestety prawda jest taka, że mało zostało czasu i list z akredytacją najzwyczajniej w świecie nie dotrze na czas. @Grabkien - Jeżeli kupisz bilet zachęcam do jazdy ze mną na targi. Do innych pełnoletnich osób też kieruję tę uwagę. Wyjazd ze Szczecina.

Pozdro!

Jestem ze Szczecina ale niestety już wolnego nie mogę wziąć. A szkoda bo bym z chęcią pojechał. ;[

Nom, ja jestem z Wrocławia, mogę pojechać tylko że mam 15 lat i starzy pewnie z obcymi ludźmi mnie nie puszczą ;D. Także do zobaczenia na na innym targu za 3-5 lat :P

I jaka Wam się ekipa w końcu zebrała? ;)

Witam! Jest ktoś może chętny do wyjazdu na GamesCOM 2011 (http://www.gamescom-cologne.com/) ?

Mam w planach się wybrać jednak nie ukrywam, że nie uśmiecha mi się jechać takiego kawału drogi samochodem samemu. Dodatkowo w parę osób zawsze raźniej. Ceny biletów itp możecie odszukać na stronie. Co do cen parkingu i dodatkowych kosztów to jeszcze nie udało mi się tego ustalić. Raczej będę brał namiot i spał w jakimś ustronnym miejscu za kolonią :P Wyjazd ze Szczecina, ze swojej strony mogę zapewnić odbiór z dworca w Szczecinie.

Data imprezy: 18.-21.08.2011