Wyłączająca się TERA

Witam.

Od jakiegos czasu podczas gry klient wyłącza mi się i wywala do pulpitu. Luncher cały czas działa podczas tego incydentu. Reinstalacja systemu i ponowne ściągnięcie klienta niestety nie pomogły. Sterowniki do wszystkiego mam najnowsze i zaczyna mi brakować pomysłów od czego może mi się tak dziać. Co robić?

Nigdzie nie spotkałem podobnego tematu, dlatego postanowiłem prosić was o jakąś rade..

Właśnie ja mam podobnie z cabalem, gra odpala i wywala do pulpitu, a jak odpalę za 2 razem to lapek zawiesza.

Nie wiem może zbyt wysokie wymagania ?. A próbowałeś zmienić rozdziałkę, zmniejszyć detale ?. Nie wiem jak mówisz iż stery masz dobre, to nie wiem. A głupie pytanie masz wgranego directx 9c ?. Nie napisałeś jaki to system.

Miałem ten sam problem, mnie wywalało zawsze w mieście i dość często poza nim. Pomogła dopiero zmiana systemu na W7. Zakładam że masz Vistę. Miałem wrażenie że ustawienie grafiki na minimum pomagało ale i tak wywalało + - co 15 min. Nigdy nie doszedłem do tego co było bezpośrednią przyczyną.

VampirLord gdzie mogę znaleźć te logi gdyż mam ten sam problem z wyłączającą się grą...

Przyczyną okazało się być walnięta kość RAM-u. Po wymianie wszystko chodzi jak należy :).

Dziękuję za rady i temat do zamknięcia.

Witam.

Od jakiegos czasu podczas gry klient wyłącza mi się i wywala do pulpitu. Luncher cały czas działa podczas tego incydentu. Reinstalacja systemu i ponowne ściągnięcie klienta niestety nie pomogły. Sterowniki do wszystkiego mam najnowsze i zaczyna mi brakować pomysłów od czego może mi się tak dziać. Co robić?

Nigdzie nie spotkałem podobnego tematu, dlatego postanowiłem prosić was o jakąś rade..