Jak w temacie. I bardzo dobrze.
Btw. Będą dawać za free coiny do shop’u puki nie naprawią tego syfu.
Wyłączyli Archepass w AAU
Jak to jest, że ta gra ma tyle lat w nadal wykładają się na takich rzeczach. Co będzie kolejne, exploit na dmg?
Zawsze coś będzie. Obecnie był “exploit 2.0”. Archepass był przypisany do postaci, więc mogłeś robić na 3 kontach, w tym na każdym koncie mogłeś mieć 6-7 postaci więc to było jeszcze bardziej przegięte niż world bossy. Dobrze, że to wyłączyli. Całe szczęście nie gram już na Halnaku. Jak ktoś zaczyna polecam 2 najnowsze servery jest tam najzdrowsza atmosfera w tej chwili.
Verdel Ty chyba pijany jesteś, na jedno konto przypada 2 postacie max, bo character scroll nie jest jeszcze dostępny. Nie pij:) b
@Verdel
a) 2 postacie max na konto
b) fakt, że archepass jest “osobny na każdej postaci” jest od początku
c) kogo obchodzą najnowsze servery , tylko alexander.
@Vasil
Nie, to nie metin.
A powiem ci, że patrząc na głównego AA i wszystkie fresh starty które się tam odbywały to przypomina metina
A to dobra tego nie wiedziałem, bo po co mi nawet 2 postacie na 1 koncie. Fakt faktem 6 archepassów to i tak dużo.
Tylko bo? Jesteś pewnie tym co wyłuskał wszystko co było do wyłuskania z tych bugów i pewnie grałeś dzień i noc, żeby się dochapać. Graj sobie na Aleksandrze ze swoimi kolejkami i gościami, którzy już i tak zdominowali sobie contenet całkowicie. Na nowych serwerach nie ma kolejek, a ludzi jest od groma. Jak ktoś jest sadomaso i lubi patrzeć w ekran z kolejką zamiast wejść i grać to gl and hf.
Jaki zdominowany content gościu… xD
Alexander to nie halnaak.
I tak się składa, że chciałem grać po 20h dziennie a nie jestem w stanie bo stoję po 15h dziennie w kolejce przez crashe.
Nie chcę grać na jakimkolwiek serverze bo ta gra sama z siebie jest słaba.
Jedyne co jest dobre w tej grze to dobre pvp z mocnymi gildiami.
Bez tego to sobie możesz grać na legacy czy tam na nowym śmieć serverze.
Jeśli chodzi o moją grę to wkurwiam się bo byłbym top 10-20 gdyby nie ciągłe problemy z serverem. Mam 13 ancestral, około 900 infuzji i masę scrolli i jakieś 30 labor charge. Jak by działały mi alty to miałbym golda i byłbym w topce a tak to się kiszę z śmieć gearem.
VM odmawia posłuszeństwa i masakruje mi komputerek ^^.
Nie uważam, że te exploity zbyt mocno wpłynęły na alexandra east jest przeważający ale west też dosyć dużo walczy. Bossy miały tylko contestu zarówno z wewnątrz jak i z zewnątrz, że ludzie jak zrobili 4 bossy dziennie to byli zarobieni.
Nie mamy tutaj sytuacji z wynna gdzie gość, który grał od 5 lat tylko pve w archeage prowadził rajdy i abusował całkowicie system z targetingiem/resetowaniem i tagowaniem i jego gildia robiła średnio po 200k golda dziennie dzięki temu systemowi.
Na alexandrze topka to ludzie co mają 2 alty, robili normalnie archepassy i farmili coinpursy dla altów w ilościach masowych. Mamy typka, który ostatnio pokazał, że jego alt ma 6k coinpursów (dziennie możesz otworzyć +/- 150)
Nie wiem jak sytuacja wyglądała na halnaku słyszałem tylko, że jedna gildia zdominowała server i zdestabilizowała go całkowicie…
Przy aktualnym systemie nie potrzebujesz dużo golda by grać +/- 300-400 golda dziennie jak robisz na altach to naprawdę jesteś w stanie i spalić labor na mainie na infuzje/temper/gemowanie i skupić się na tym bez problemu…
Czyli tak ty jesteś bezrobotnym graczem (trudno tak to czasem jest) 20 godzin na grę brawo. A ten gość co na alcie ma 6k coinpursów na altach to elegancko na bocie jedzie widzę. Co za ludzie i po co to komu taki rush. Dobrze że ja tak nie cisnę.
Nie, po prostu ludzie pobrali 1-2 tygodnie wolnego na start co się przełoży na miesiące bycia do przodu.
Ci co mieli więcej farta i nie wywalało ich zbyt mocno będą szalenie do przodu ^^.