Wylew trolli

Może to niestosowne pytanie,ale je zadam?Macie jakieś swoje typy jeśli chodzi o trolli na portalu,chodzi mi o top najbardziej denerwujących was swoimi komentarzami użytkowników?Chodzi mi o commenty na portalu pod newsami oczywiście.

Takie czasy. Oczywiście kiedyś też były jakieś "trolle" ale wydaje mi się że mniej. Jak ktoś gdzieś napisze coś głupiego najlepiej nie zwracać uwagi bo on tylko czeka że wszcząć kłutnie.
Tak. Problem z trollami szerzy się coraz bardziej. Szczególnie w wakacje, kiedy dzieci chcą kogoś poddenerwować i doprowadzić do tzw szału. No cóż poradzić. Dzieci nie bawią się już na podwórku, tylko grają w gry i wiedzą, że nikt ich nie pobije

dwa trolle tego forum :P Jak ktoś jest inteligentny to zrozumie o co chodzi.

/Valgour nie, bo ja siedząc tutaj od 2 lat mam do tego dystans i potrafię się sam z tego czasami śmiać, czasami z żenady a czasami z serio dobrego strollowania głownie jakiejś osoby.

Najbardziej są śmieszni Ci, którzy dają się prowokować i zawsze ich obroną jest "a Ty jesteś dzieckiem a ja mam 15 lat dlatego mam racje"

denerwują mnie tylko ludzie którzy piszą o tak . jaki jest sens takiego pisania . dlaczego przed kropką musi być spacja co ? .

Normalni użytkownicy to ignorują, a najlepsze jest to, że troll trollowi odpowiada i się zaczyna :) Najbardziej boli mnie to, że w niektórych niusach te najbardziej debilne komentarze mają najwięcej plusów :(

Kiedys ludzie w sieci trollowali dla frajdy, dzisiaj trolluja bo jest to modne...

Pragnę tylko przypomnieć że gimbus to nie jest wiek tylko stan umysłu :)

Skoro pasuje wam, że 95% komentarzy pod każdym newsem nie ma żadnej merytorycznej wartości, to luz.

Skoro pasuje wam, że 95% komentarzy pod każdym newsem nie ma żadnej merytorycznej wartości, to luz.

Kto normalny przejmuje się komentarzami na portalu? Jedyne myślące osobniki można znaleźć tutaj, na forum. Tam człowiek wchodzi tylko po to by przeczytać coś nowego ze świata MMO. Żeby podyskutować albo porozmawiać wchodzi się tutaj - tutaj moderatorzy odwalają swoją robotę, podobnie jak admini.

A wysyp trolli sponsorowany jest przez miesiące lipiec i sierpień. Gimbaza i reszta gówniarzy ma za dużo czasu wolnego i próbują zabłysnąć, a że wychodzi im to bardzo słabo... trzeba przeczekać, nic więcej z tym nie zrobicie.

Tylko moje komentarze w newsach są na poziomie, ale co zrobić nie liczni się rodzą z tym talentem

Taa..@pierdi ma zawsze trafne komentarze i jest miszczem ciętej riposty :D.

nie ma internety bez trolli, moje komentarze są na poziomie ale to nie oznacza że wszystkich takie są ;[ np. ten konesercrapów

sory Blamuro, ee uzywał gumek :D

A tak po za tym, dużo ludzi wysławia mmorpg.org.pl na yt wieć może dla tego

Ostatnio na potralu możemy zauważyć niesamowity wylew trolli. Słabych trolli. Tak mnie zastanawia co się stało, że mamy tu napływ takiego typu ludzi. Kiedyś jak ktoś trollował to było chyba bardziej z klasą niż to co mamy teraz.