WYLUZOWANI Mount Tyrannas US dla ludzi po robocie

Wytam,

z racji, że gildia "Sprzymierzeni", którą założyłem nie spełniła moich założeń (głownie chodzi o wolność wyboru jeżeli chodzi o TS) zdecydowałem się z kolegą na otworzenie nowej gildii "Wyluzowani".

11976911262731366873.jpg

WYLUZOWANI

Dla wszystkich chcących po prostu po robocie odpocząć.

Dla pozbawionych ciśnienia na lvl cap, top items itp.

Dla ludzi nie chcących wchodzić na TS.

Dla chcących się cieszyć grą.

Nie wymagamy ts.

Liczymy na dobrą zabawę.

Cenimy sobie kulturę osobistą - jedyny wymóg.

Gildia ma służyć jako twór łączący rodaków na US serwer.

Chcesz dołączyć? Zapraszamy na Tera US Mount Tyrannas.

Zyczymy powodzenia i robienie konkurencji dzielac polakow w kolejnym mmo ;) Niemniej jednak nie wiemy jak macie zamiar robic wiekszosc end game instancji bez komunikacji gdyz nie jest to gra 123.

Zyczymy powodzenia i robienie konkurencji dzielac polakow w kolejnym mmo Niemniej jednak nie wiemy jak macie zamiar robic wiekszosc end game instancji bez komunikacji gdyz nie jest to gra 123.

Widocznie nie zrozumiałeś sensu istnienia naszej gildii. Nie celujemy w end game.

PS. Dzieli Polaków w kolejnym mmo to Wasz guildmaster, któremu nieszczęśliwie przekazałem zwierzchnictwo i któremu woda sodowa uderzyła do głowy. Raz wszedłem do gry a tam już spinki na chacie, że trzeba wchodzić na TS itp. Miało być luzowo - wyszło jak zawsze.

Widocznie nie zrozumiałeś sensu istnienia naszej gildii. Nie celujemy w end game. PS. Dzieli Polaków w kolejnym mmo to Wasz guildmaster, któremu nieszczęśliwie przekazałem zwierzchnictwo i któremu woda sodowa uderzyła do głowy. Raz wszedłem do gry a tam już spinki na chacie, że trzeba wchodzić na TS itp. Miało być luzowo - wyszło jak zawsze.

Jest luzowo na TS ;) My gramy zeby grac i dobrze sie bawic a ze ludzie chca byc lepsi celujemy w ned game bez , ktorego raczej jest tu nudno :) Od samego poczatku wiadome bylo , ze ts bedzie obowiazkowy ;) Mydzielimy ? oj nie...spina ? oj nie....poprostu w gildi musi byc porzadek i jakasdyscyplina ;)

Od samego poczatku wiadome bylo , ze ts bedzie obowiązkowy.

Serio? Bo ja nic o tym nie wiem. Wasza gildia to moja inicjatywa a wszystko odbyło się za moimi plecami. Nawet od lidera pomwejsciu do gry dostałem zrypkę bo na TSie mnie nie ma... Jak mu przypomniałem z czyjego nadania rządzi to odrobinę spokorniał. Moja wizja jest inna. Jestem już stary i do gry wchodzę głównie się zrelaksować. Życzę powodzenia w grze:)

Siemka, jak tam z gildia stoicie? Paru kolegow wczoraj mnie zaprosilo do gry, a koncepcja luznej gildii to moj ulubiony motyw :)

Wytam,

z racji, że gildia "Sprzymierzeni", którą założyłem nie spełniła moich założeń (głownie chodzi o wolność wyboru jeżeli chodzi o TS) zdecydowałem się z kolegą na otworzenie nowej gildii "Wyluzowani".

11976911262731366873.jpg

WYLUZOWANI

Dla wszystkich chcących po prostu po robocie odpocząć.

Dla pozbawionych ciśnienia na lvl cap, top items itp.

Dla ludzi nie chcących wchodzić na TS.

Dla chcących się cieszyć grą.

Nie wymagamy ts.

Liczymy na dobrą zabawę.

Cenimy sobie kulturę osobistą - jedyny wymóg.

Gildia ma służyć jako twór łączący rodaków na US serwer.

Chcesz dołączyć? Zapraszamy na Tera US Mount Tyrannas.