Wymagana ilość miejsca na dysku

Ludzie ! Ile to to wymaga wolnego miejsca na dysku ?;/ Bo zajmuje już 48gb i nic nie pokazuje na to żeby się kończyło patchować ;f

27,3 GB (bajtów: 29 362 126 848)

48gb? Może ściągnąłeś 2 raz.

Waży około 50gb - sama gra 28gb, a różnica to kompresja plików poprostu - wiem bo pobierałem aby przetestować (gra to wielkie dno, które nie powinno istnieć według mnie - do d*py jest)

Tyle sciagania zeby po 10 min usunać. Ta gra to dno ;d

nooo "Verenko" faktycznie jesteś takim Weteranem gry i wiesz o niej już wszystko bo przecież w 10 min to wykoksałeś każdą klase i rase na maxa owniłeś na bg itd xD

A tak na prawde to nawet 5 lvla nie wbiłeś lamusku ;)

Jak miałem wbić 5 lvl skoro zatrzymałem się na 4? Ta gra jest tak no dobra moze nie słaba bo nie grałem dlugo ale po pierwszych questach mozna wywnioskowac ze jest nudna. I te same moby ze zmienionym kolorem i nazwa gg 25 gb gra.

To Ci teraz coś powiem, na lvlu 20+ masz taką mase że jak grasz dps'em to zbierasz soebie Hordy mobków i je tłuczesz przy świetnie wyglądających skillach i animacjach, i to jest w tej grze świetne, czujesz że jesteś koksem od początkowych leveli.

Najpierw ściąga się instalka, a potem gra się instaluje i zabiera drugie tyle miejsca. Po zakończeniu instalacji ściągane pliki są usuwane i nie zajmuje już tyle miejsca.

Co do dyskusji poniżej gra nie jest dnem. Jest całkiem całkiem, a jako jedyną wadę uważam grind i ograniczony świat.

Ludzie ! Ile to to wymaga wolnego miejsca na dysku ?;/ Bo zajmuje już 48gb i nic nie pokazuje na to żeby się kończyło patchować ;f