Wymagania gry Blacklight Retribution

Wiem,propaguje zamiast pytania na forum Can you run it.Ale tej gry niestety niema.W takim razie czy na takim sprzęcie idzie zagrać:

2GB RAM

Dual Core 2,33GHz

GeForce 8400GS.

A tak w ogóle co wg was lepsze Tribes Ascend czy Blacklight:Retribution?

Powinno ci pójść, przynajmniej na minimalnych:

Minimalne wymagania sprzętowe: system operacyjny Windows XP, Vista lub 7 (32-bitowy) dwurdzeniowy procesor 2 GB pamięci RAM karta graficzna kompatybilna z DirectX 9 (256 MB) karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9.0c 4 GB wolnego miejsca na dysku twardym szerokopasmowe łącze internetowe Zalecane wymagania sprzętowe: system operacyjny Windows 7 (64-bitowy) czterordzeniowy procesor 4 GB pamięci RAM karta graficzna kompatybilna z DirectX 11 (1 GB) karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9.0c 4 GB wolnego miejsca na dysku twardym szerokopasmowe łącze internetowe

Według mnie, Tribes Ascend jest lepszą grą z powodu swej dynamiki - oczywiście jak to lubi ;]

Tribes:Ascend jest o wiele lepsze, chociażby dlatego, że mimo spełniania wymagań BLR, to muszę grać na najniższej roździałce (na której gra wygląda strasznie paskudnie) i ustawieniach, a w Tribes:Ascend, pykam sobie na medium.

Ale BLR, nie pokazuje niczego nowego w stosunku do innych darmowych MMOFPSów (w odróznieniu od Tribes), i ma strasznie nieczytelny interface.

-Koy.

Ja dodam tylko że Blacklight jest zrobione pod DXa 10, więc jeśli nie masz to nawet nie próbuj. (:

Directx 9.0c...Czyli gram w Tribes Ascend.Ktoś zagra?GG obok.

Tu masz popularny temat odnośnie tej gry.

Ja czasem przygram pod kryptonimem Arnsky.

Temat do zamknięcia.

Powód:dowiedziałem się czego chciałem oraz też tego że sobie nie zagram ponieważ mimo tego ,że mam net framework 4.0 downloader wymaga 2.0 którego nie mogę zainstalować ponieważ mam nowszą wersję.

Wiem,propaguje zamiast pytania na forum Can you run it.Ale tej gry niestety niema.W takim razie czy na takim sprzęcie idzie zagrać:

2GB RAM

Dual Core 2,33GHz

GeForce 8400GS.

A tak w ogóle co wg was lepsze Tribes Ascend czy Blacklight:Retribution?