Wymagania

Witam!

Czy ktokolwiek wie czy taki sprzęt odpali bdo bo gra ma 27 gb do pobrania a mam internet limitowany także niechce ryzykować a sprzęt ma już swe latka, oto podzespoły:

-procesor i3 530 bez oc

-karta graficzna gt 240

-ram 4 gb ddr3 1333

Reszta podzespołów raczej jest zbędna , licze się z tym iż w miejscach gęsto zaludnionych będą spadki ale chodzi mi głównie o to aby możliwie grało się płynnie na ustawieniach minimalnych . z góry dziękuje za odpowiedź :)

Raczej słabo to widzę ;) Aczkolwiek wiele nie tracisz, bo gra poza grafiką niewiele oferuje.

Dokładnie. Zarządzanie własnymi niewolnikami którzy dla ciebie pracują, uprawa roli, szeroko rozwinięty system gospodarki, Mocno rozbudowany crafting jak i processing, wojny gildi o zamek, wojny o nody. To jednak masz racje gra niewiele oferuje poza grafiką

Dokładnie. Zarządzanie własnymi niewolnikami którzy dla ciebie pracują, uprawa roli, szeroko rozwinięty system gospodarki, Mocno rozbudowany crafting jak i processing, wojny gildi o zamek, wojny o nody. To jednak masz racje gra niewiele oferuje poza grafiką

Masz rację, już sam fakt ze robotnicy ZA CIEBIE wykonują czynności odrzuca od tej gry

Masz rację, już sam fakt ze robotnicy ZA CIEBIE wykonują czynności odrzuca od tej gry

Smiesza mnie tacy ludzie, jak ty. Mozliwe, ze jestes zbyt glupi, zeby ogarnac ten caly system w tej grze i dlatego nie widzisz tego co mozna robic. Ja zaczalem niedawno. Mam na razie 35h w tej grze i ogarniam moze z 3% tej gry, ale widze ile istnieje mozliwosci w tej grze i nie wsadzam kitu innym ludziom, ze traca tylko "grafike". Ty zapewne zagrales z kilka godzin i juz potrafiles ocenic XD LUB grales wiele godzin, ale jesli grales wiele godzin, to musialo cos cie przyciagnac? Czy moze grales z przymusu? Jesli tak to jestes po prostu glupi

Witam!

Czy ktokolwiek wie czy taki sprzęt odpali bdo bo gra ma 27 gb do pobrania a mam internet limitowany także niechce ryzykować a sprzęt ma już swe latka, oto podzespoły:

-procesor i3 530 bez oc

-karta graficzna gt 240 

-ram 4 gb ddr3 1333

Reszta podzespołów raczej jest zbędna , licze się z tym iż w miejscach gęsto zaludnionych będą spadki ale chodzi mi głównie o to aby możliwie grało się płynnie na ustawieniach minimalnych . z góry dziękuje za odpowiedź 

Nie pograsz na tym sprzecie, chocby nie wiem co. Nie trac czasu i transferu.

Przeciez kolegajezusa to troll i jedynym slusznym mmo wedlug niego jest wow

Pobierz odpal i sprawdź. Coś napewno ugrasz na niskich ustawieniach :)

Mylisz się i to bardzo. Trochę to niskie z twojej strony, że próbujesz zniechęcić innych do gry swoją niewiedzą.

Witam!

-procesor i3 530 bez oc

-karta graficzna gt 240

-ram 4 gb ddr3 1333

Reszta podzespołów raczej jest zbędna , licze się z tym iż w miejscach gęsto zaludnionych będą spadki ale chodzi mi głównie o to aby możliwie grało się płynnie na ustawieniach minimalnych . z góry dziękuje za odpowiedź :)