Wymagania

Mam 2 kompy da rade na jakimś . Ktoś powie który lepszy ?

AMD A8-3520M APU HD (4 CPUs) 1.6 ghz

AMD radeon hd 6620g i AMD radeon hd 7450

6144 mb ram

64 bitowy

a na tym ?

i5-2430 (4CPUs) 2.4ghz

nvidia geforce gt 520m (1gb) i chyba jest jeszcze jakas intel®hd graphics 3000

4096 mb ram

64 bit

Neta mam DO 120

na 2 pójdzie ale...... i tak bedzie kiszka z fps przy większych akcjach

http://www.systemrequirementslab.com/cyri - zobacz tu przynajmniej w teorii ci powie :)

Ta kiszka to tak ze w ogóle lata kamera i nic nie da sie zrobic czy jakoś bardziej ustabilizowane ?A szybkość neta tez ma dużo do powiedzenia w tej sprawie ?

Przez większe akcje rozumiesz raidy , grupowe questy i bicie bossów w grp czy może jakies wieksze grupki mobów czy tam jakiś event ?

Który lepszy ?

oba takie sobie

na średnich powinienes móc pograć jednak przy world bosie WvWvW i wiekszych eventach będzie ci mulić..... lapki z niższej pólki nie nadaja sie do grania

Na tym drugim pograsz spokojnie ale nie licz na max detale, a teraz o i na wvw polatasz ;) , a wiem to z tad ze mam jednego podobnego i lata wszystko na srednich spokojnie

Oni w ogóle mają zamiar optymalizować tą grę czy już sobie odpuścili ? ^^

NO ale tez nie mozna liczyc ze nowa gra ci na kazdym sprzecie odpali :P, oni przeciez tez nie moga wyczarowac optymalizacji z ktora i tak sobie poradzili :P, a ja o dziwno nigdy pokazu slajdow nie mialem a na gorszym sprzecie po 15/20 fps caly czas nawet na wvw wiec widac zalezy to od wielu rzeczy, a taki laptop specjalnie na gw2 to z 2 kola trzeba dac :P. dla jednych duzo, dla innych malo, a dla mnie to malo wiec sobie za niedlugo sprawie takiego bo poprzedni zlom mi sie zjarał hehe

A co z fps w większych miastach ?

W miastach jest spoko bo ludzie raczej w nich nie siedzą :P, wiec nawet jak masz spadek to tego nie czuc

Chyba ostatnie pytanie : czy jeśli wyjdzie dodatek i go nie kupie to czy będę mógł grac normalnie w podstawkę czy nie ?

Hmm to będzie chyba na zasadzie guild warsa 1 ?

Pytanko na szybko bo instaluje gw2 i mam 20 gb wolnego miejsca, wiec starczy mi na update ? Ile wam zajmuje teraz gw 2 ?

15.9 GB

na obydwu pojdzie bez problemu na srednich/wysokich nie sluchaj ukrytego bo to dziecko/troll.

Skoro dowiedział się kolega o wymaganiach gry to po co ciągnąć temat? To tylko nabijanie postów ^_^

Mój post można usunąć :-P

Od. Gw2 nie ma sporych wymagań :]

Mam 2 kompy da rade na jakimś . Ktoś powie który lepszy ?

AMD A8-3520M APU HD (4 CPUs) 1.6 ghz

AMD radeon hd 6620g i AMD radeon hd 7450

6144 mb ram

64 bitowy

a na tym ?

i5-2430 (4CPUs) 2.4ghz

nvidia geforce gt 520m (1gb) i chyba jest jeszcze jakas intel®hd graphics 3000

4096 mb ram

64 bit

Neta mam DO 120