Mam pytanko mam komputer a raczej laptop z takimi parametrami:Karta Graficzna:Radeon Grpahics HD6370M 1gb.Ram:3gb.Procesor:Intel core i3.System:Windows 7.Czy zagram na takim kompie w Tree of Savior?
Wymagania
Items | Min Spec | High Spec |
---|---|---|
Operating System | Windows XP | Windows XP, Vista, Windows 7 |
CPU | Intel Pentium Core 2 Quad | >Intel i3 |
Graphics Card | NVIDIA Geforce 8600 (Or ATI Equivalent) | NVIDIA Geforce GTS 450 (Or ATI Equivalent) |
RAM | >4 GB | >8 GB |
DirectX | DirectX 9.0c |
Items Min Spec High Spec Operating System Windows XP Windows XP, Vista, Windows 7 CPU Intel Pentium Core 2 Quad >Intel i3 Graphics Card NVIDIA Geforce 8600 (Or ATI Equivalent) NVIDIA Geforce GTS 450 (Or ATI Equivalent) RAM >4 GB >8 GB DirectX DirectX 9.0c
Tak to sa oficjalne wymagania gry ktore tak naprawde ich nie odzwierciedlaja. Mimo wszystko jesli chcesz pograc komfortowo potrzebujesz cos wiecej niz ''high Spec'' . Mysle ze i5, 8gb ram i gtx 660 wystarczy do luznej gry, lecz z duzymi spadkami w miescie, czy w sytuacjach krytycznych jak gvg czy dungeony. Tak naprawde high spec to minimalne wymagania.
Yup, optymalizacja jest tragczna
Mam pytanko mam komputer a raczej laptop z takimi parametrami:Karta Graficzna:Radeon Grpahics HD6370M 1gb.Ram:3gb.Procesor:Intel core i3.System:Windows 7.Czy zagram na takim kompie w Tree of Savior?