Wymażona MOBA - pomysły

Witam temat ma na celu zebranie pomysłów na mobe jaką byście chcieli zagrać kiedyś tam wpadłem na taki pomysł by się zabawić w lead game designera podczas oglądania filmiku z jedną grą. Dodam od siebie 1 pomysł na nową unikalną mobe:

- Jeden gracz będzie odpowiedzialny za zarządzaniem minionami budynkami a inni gracze skupią się na walce bohaterami czyli np. Gracz może wybrać by w danej fali np inne stworki szły oczywiście z jakimś tam limitem na dany rodzaj stworków :)

Ja wpadlem na taki pomysł aby nie wpadac na glupie pomysły, polecam.

Moja wymarzona moba to taka dobrze zbalansowana, z darmowymi postaciami, bez opcji surrender, bez dzieci z dojrzałym community i wieloma mechanikami których długo się uczy

Moja wymarzona moba to taka gdzie sami gracze robią postacie. firma zajmująca się grą by je tylko balansowała i dawała mechaniki , wykonanie , skinny , animacje itd. ;)

Myślę, że jeśli chciałbyś uskutecznić swoją ideę swojej wymarzonej moby, to musiałbyś wynająć prawnika. Wiesz, czasem może być taka przykra sytuacja, że trzeba będzie podać do sądu całe forum. Kappa

Moja wymarzona. MOB'a polagałaby na świecei vampirów. Byłyby tam lordy i inne takie :) Punkty dla graczy i jakies rankingii. Tworzenie umiejentośni/ Gra umiejtności wymagająca i projektowanie postcii :)))) Żażądzanie też dobre XDD. Granie w nocy i braik snu jest dla słabych, więcc. podwujne doświadczenie wtedy :))

Witam temat ma na celu zebranie pomysłów na mobe jaką byście chcieli zagrać kiedyś tam wpadłem na taki pomysł by się zabawić w lead game designera podczas oglądania filmiku z jedną grą. Dodam od siebie 1 pomysł na nową unikalną mobe:

- Jeden gracz będzie odpowiedzialny za zarządzaniem minionami budynkami a inni gracze skupią się na walce bohaterami czyli np. Gracz może wybrać by w danej fali np inne stworki szły oczywiście z jakimś tam limitem na dany rodzaj stworków :)