Wymiana konta z US na EU WEST

Witam.

Mam do zaoferowania konto na serwerze North America. 30 LVL i początkowe ELO. Na koncie znajdują się Akali, Karthus, Katarina, Kayle, Master Yi, Nidalee, Olaf, Pantheon, Shaco, Sivir, Teemo, Twitch, Warwic i Xin Zhao. Poza tym na koncie jest 2587 IP i 250 RP oraz jakieś runy.

Oczekiwał bym konta na serwerze EU WEST z minimum 25 LVL (23-24 też przeżyję), nie musi być dużo postaci, cieszyło by mnie gdyby była Caitlyn albo Pantheon (niekoniecznie muszą być ale było by fajnie)

Kontakt GG: 43099581

Nie wymieniaj się. ;) Wymieniłem moje konto jakieś pół roku temu i po tym czasie konto zostało mi odebrane po 1 e-mail'u do RIOT'u od prawdziwego właściciela.

Teraz bardzo łatwo jest odzyskać swoje konto znająć czas kupna Hero, skórek itd.. Zrobisz jak uważasz, ale chciałbym Cię ostrzec przed oszustami :).

Dokladnie, jest tak jak napisal Yoooj, nie warto zamieniac kont na lolu, przez to, ze tak latwo mozna je odzyskac.

Witam.

Mam do zaoferowania konto na serwerze North America. 30 LVL i początkowe ELO. Na koncie znajdują się Akali, Karthus, Katarina, Kayle, Master Yi, Nidalee, Olaf, Pantheon, Shaco, Sivir, Teemo, Twitch, Warwic i Xin Zhao. Poza tym na koncie jest 2587 IP i 250 RP oraz jakieś runy.

Oczekiwał bym konta na serwerze EU WEST z minimum 25 LVL (23-24 też przeżyję), nie musi być dużo postaci, cieszyło by mnie gdyby była Caitlyn albo Pantheon (niekoniecznie muszą być ale było by fajnie)

Kontakt GG: 43099581