Wymiana league of legends

Witam. Mam do zaoferowania konto na serwerze Eu west na ktorym sa 4 strony z runami, 10 skinow + w tym legendarny vlad 73 postacie i 1360 elo.W zamian chce konto na serwerze west lub na east z darmowym transferem na west na ktorym bedą min 3 pełne strony z runami około 90 postaci, elo nie ma znaczenia.Kontakt pod postem

Rejestracja 10 minut temu. Ja panu podziękuję.

Tak BTW. Nie ma już darmowych transferów (chyba że stare konto). I rządasz 90% postaci w lolu? xD To jest niemal niewykonalne :P Kolega gra od momentu serwera NA i ma ok 70 :P

Wykonalne jest ( sam mam około 96 postaci), ale dziwi mnie wymiana z Westa na Westa. Po co to. Czuję tu lekki przekręt, ale kto wie...

Gram rok z przerwami, mam 84 postacie. Co do tego "nołnejma" to nie zamieniałbym się, pewnie chce ponaciągać ludzi.

Chcę sie wymienic ponieważ mam tu mało postaci i nie chce mi sie zbierac, dlatego chcem sie wymienic.

Witam Vizolek. Ban za mulltiaccount, Banuje to konto i dwa pozostałe, na wszystkich wystawiałeś ten sam przedmiot.

Taki mały off top . Wymieniajcie się dalej , płaczcie i piszcie do Riotu bezmózgi ; ) Znam już tyle ludzi którzy albo nabierają innych na wymiany , albo sami się nabierają i tracą konta, że głowa mała . Puknijcie się w łeb :D

Temat zakończony ,a więc zamykam.

Witam. Mam do zaoferowania konto na serwerze Eu west na ktorym sa 4 strony z runami, 10 skinow + w tym legendarny vlad 73 postacie i 1360 elo.W zamian chce konto na serwerze west lub na east z darmowym transferem na west na ktorym bedą min 3 pełne strony z runami około 90 postaci, elo nie ma znaczenia.Kontakt pod postem