Witam. Mam do zaoferowania konto na serwerze Eu west na ktorym sa 4 strony z runami, 10 skinow + w tym legendarny vlad 73 postacie i 1360 elo.W zamian chce konto na serwerze west lub na east z darmowym transferem na west na ktorym bedą min 3 pełne strony z runami około 90 postaci, elo nie ma znaczenia.Kontakt pod postem
Wymiana league of legends
Rejestracja 10 minut temu. Ja panu podziękuję.
Tak BTW. Nie ma już darmowych transferów (chyba że stare konto). I rządasz 90% postaci w lolu? xD To jest niemal niewykonalne Kolega gra od momentu serwera NA i ma ok 70
Wykonalne jest ( sam mam około 96 postaci), ale dziwi mnie wymiana z Westa na Westa. Po co to. Czuję tu lekki przekręt, ale kto wie...
Gram rok z przerwami, mam 84 postacie. Co do tego "nołnejma" to nie zamieniałbym się, pewnie chce ponaciągać ludzi.
Chcę sie wymienic ponieważ mam tu mało postaci i nie chce mi sie zbierac, dlatego chcem sie wymienic.
Witam Vizolek. Ban za mulltiaccount, Banuje to konto i dwa pozostałe, na wszystkich wystawiałeś ten sam przedmiot.
Taki mały off top . Wymieniajcie się dalej , płaczcie i piszcie do Riotu bezmózgi ; ) Znam już tyle ludzi którzy albo nabierają innych na wymiany , albo sami się nabierają i tracą konta, że głowa mała . Puknijcie się w łeb
Temat zakończony ,a więc zamykam.
Witam. Mam do zaoferowania konto na serwerze Eu west na ktorym sa 4 strony z runami, 10 skinow + w tym legendarny vlad 73 postacie i 1360 elo.W zamian chce konto na serwerze west lub na east z darmowym transferem na west na ktorym bedą min 3 pełne strony z runami około 90 postaci, elo nie ma znaczenia.Kontakt pod postem