Wymiana przez Allegro

Dzisiaj wymienilem sie z pewnym uzytkownikiem kontem przez Allegro tzn. wylicytowalem niby jego aukcje poczym podalismy sobie passy do kont przez GG.Wszytko ok ale czy da sie to jakos odkrecic czy jezeli odbiore swoje konto a jego zwruce to bedzie to jakies naruszenie regulaminu , dane ktore podalem na allegro byly falszywe ale jednak mam pewne obawy wiec prosze doradzcie mi cos POZDRO

PS: On napisal ze Allegro posiada juz moje IP.. echh pomocy ;/

Dobrze zrozumiałem? Wymieniłeś się, a teraz chcesz "odmiany"?

A czy on został oszukany przez ciebie w sensie wymiany tych pasów?Za podawanie fałszywych danych grozi odpowiedzialność karna lecz biorą to pod uwagę jeśli oszukujesz ludzi w sieci(tak mi się wydaje).

@UP@ myslalem o odmianie ale widze ze to raczej wbrew regulaminowi wiec i on nie morze zmienic hasla w koncie ani nic tak? (jego konto zekomo nie posiadalo maila). Obawiam sie poprostu ze z konta za ktore sie wymienilem nagle nie znikly profity itp. czy jesli tak by sie stalo to grozi mu cos za to ? Prosze o odpowiedz POZDRAWIAM

jak konto może nie mieć przypisanego e-maila to nie realne i nie mozliwe kłamca ...

Mi chodzilo o to ze dokladnie napisal ze jego konto jest zalozone na Mailu do ktorego nie posiada hasla i danych do jego odzyskania konkretnie :)

Jeśli się na to zgodziłeś no to masz problem bo to może być po prostu kłamstwo i za 3 mieśace twoje pasy po prostu sie "same" zmienią wiec Say hello to real world :)

Czemu akurat za 3 miesiace?

Poco się wymieniałeś przez Allegro skoro podałeś fałszywe dane?:huh:

@up Dokładnie bo ja tego nie rozumiem. To chyba zwykłe oszustwo/kradzież skoro on Ci podał prawdziwe passy a ty mu fałszywe.A nie możesz po prostu temu kolesiowi podać prawdziwych passów?

@EDIT Przepraszam bo nie zrozumiałem teraz widzę, że chodzi o dane typu nazwisko , imię itp. Jeżeli dobrze zrozumialem to podales mu e maila ale hasła do niego już nie , ponieważ on twierdził że jego konto nie ma e maila. Skoro tak to chyba z jego strony było oszustwo, ponieważ to on próbował zrobić w chu*a

Sam się na to naraziłeś , wymieniłeś wszystko sprawa zakończona. Np jeśli to bym był ja , sprzedaje komuś konto leci prowizja w dodatku kupujący podaje fałszywe dane i żąda sobie odmiany nierealne. Napewno bym tego tak tobie nie odpuścił chyba ,że pozostało by to tak jak jest. Następnym razem kupuj gdzie wszystko da się zmienić a nie ,że ktoś zapomniał pasów do maila.

P.S. Ciekawe czym go prowokowałeś ,że pisze ci że allegro ma twoje ip :P.

Polecam trochę więcej mądrości na przyszłość , prawda i tak zawsze wychodzi na jaw.

z tą prawdą wychodząca na jaw, to bym polemizował...

Wariat21 lepiej nie próbuj nic robić z udziałem allegro bo patrząc na twoją pisownie nie masz 18 lat, a w takim razie nie masz prawa posiadania konta na allegro, więc udupią cię za podanie fałszywych danych do rejestru użytkowników allegro.

Dobra dzieki wam za odpowiedzi jednak zostawie to tak jak jest bo widze wiecej z tym szumu niż to warte(Czlowiek na bledach sie uczy :P)

@UP@ Co ci sie nie podoba w mojej pisowni? byc morze zdarzylo mi sie kilka bledow/nie skladnych zdan ale to nie powod zeby oceniac ile mam lat...POZDRO

Wariat21 lepiej nie próbuj nic robić z udziałem allegro bo patrząc na twoją pisownie nie masz 18 lat, a w takim razie nie masz prawa posiadania konta na allegro, więc udupią cię za podanie fałszywych danych do rejestru użytkowników allegro.

konto junior od czego niby jest? lubię mądrusich typów co nawet nie wiedzą o czym piszą

Dobra dzieki wam za odpowiedzi jednak zostawie to tak jak jest bo widze wiecej z tym szumu niż to warte(Czlowiek na bledach sie uczy )@UP@ Co ci sie nie podoba w mojej pisowni? byc morze zdarzylo mi sie kilka bledow/nie skladnych zdan ale to nie powod zeby oceniac ile mam lat...POZDRO

No jak widzisz "morze", to coś jest z tobą nie tak ^.^

Dzisiaj wymienilem sie z pewnym uzytkownikiem kontem przez Allegro tzn. wylicytowalem niby jego aukcje poczym podalismy sobie passy do kont przez GG.Wszytko ok ale czy da sie to jakos odkrecic czy jezeli odbiore swoje konto a jego zwruce to bedzie to jakies naruszenie regulaminu , dane ktore podalem na allegro byly falszywe ale jednak mam pewne obawy wiec prosze doradzcie mi cos POZDRO

PS: On napisal ze Allegro posiada juz moje IP.. echh pomocy ;/