Wymieni mi ktoś wszystkie gry mmorpg 3d po polsku?

Witam wszystkich mam takie pytanie wymieni mi ktoś pełen spis gier mmorpg 3d jak i moba po polsku. U mnie z angielskim słabo .

Zależy mi na pełnym spisie ale to pełnym. Bo na przykład tu na tej stronce są niektóre gry mmorpg które są w języku polskim

a nie ma przy nich polskiej flagi. A biore pod uwage gry tylko w języku polskim.

Np. z tego co się sam zorientowałem. Panzar jest po polsku a nie ma flagi, Continent of the Ninth (C9 Online) też jest po polsku a flagi brak.

Raiderz też chyba po polsku już jest. O reszcie gier nie wiem a może są już jakieś tytuły o których wy wiecie

Metin2

4story

Royal quest

League of legends

Aion

Kal online

Last chaos

Lineage 2

Neverwinter

Nostale

Runes of magic

Shaiya

Rappelz

Warthunder

World of tanks

To chyba wszystko, jak coś mi jeszcze wpadnie to dopisze.

W c9 tłumaczenie to jest jakiś żart.

Raiderz już chyba nie ma po polsku bo przecież wersje EU zamkneli.

i jeszcze Diablo 3 :) tylko tu juz b2p :)

Czyli oprócz tych gier po polsku co są na stronce po prawej stronie z flagami polski są tylko te co wymieniłem czyli Panzar C9 a Raiderz nie będzie już wspierany tak jak Age of Conan. Diablo 3 to wiedziałem że po polsku jest

A która z tych gier po polsku jest według was najlepsza.

Grałem w Runes of Magic to mi się przycinała w miastach ogólnie chyba była źle zoptymalizowaną grą.

Allods chyba dobiłem 13 lvl ale przestałem grać bo były pustki na serwie.

Metin2 grałem od początku istnienia pierwszego serwera chyba wtedy to była pierwsza gra mmorpg po polsku

Aiona też gram aktualnie 20 lvl summonerem ale nie podobają mi się ograniczenia dla konta startowego typu

nie można handlować z innymi graczami. Czy w waszym jak i moim odczuciu narazie najlepsza gra mmorpg po

polsku to Aion.

Czekam na opinie

Chwalmy Aiona i jego dzieci! >
Każdy początkujący gracz w Aionie jest zmuszony do zmagania się z ograniczeniami. Potem uzbierasz kasie na gold packa i będzie wszystko cacy

aion jak dla mnie to strasznie monotonna gra :) bieganie godzinami z glupiego q, i wcaiz coraz dalej i dluuuzej :P heh gra dla wytrzymalych i spokojnych :) ja bardziej dynamiczne gry wole :)

No Aion jest troche nudny bo ciągle są tylko qesty i qesty do robienia mało troche dynamiki. Ale lepszej pozycji mmorpg 3d pl chyba jeszcze nie ma.

A powiecie mi która z gier ma najlepszą grywalność kiedyś jak były początki metina 2 to dużo ludzi grało potem był word of tanks a teraz chyba na topie jest lol

czy trend się zmienił jaka teraz jest najlepsza grywalna gra po polsku i po angielsku?

żadna nie jest dobra po polsku bo to się równa dziećmi i trolami, na comunity nawet w diablo tak się dzieje wiem coś o tym bo royala gram, gdyby nie gm to royal już dawno utoną by w bluzgach.

Warframe posiada najlepsze tłumaczenie w sieciówkach jakie tylko widziałem (może dlatego, że nie ma tam sporo tekstu). Niemniej jednak polecam.

A która z tych gier po polsku jest według was najlepsza.Grałem w Runes of Magic to mi się przycinała w miastach ogólnie chyba była źle zoptymalizowaną grą.Allods chyba dobiłem 13 lvl ale przestałem grać bo były pustki na serwie.Metin2 grałem od początku istnienia pierwszego serwera chyba wtedy to była pierwsza gra mmorpg po polskuAiona też gram aktualnie 20 lvl summonerem ale nie podobają mi się ograniczenia dla konta startowego typu nie można handlować z innymi graczami. Czy w waszym jak i moim odczuciu narazie najlepsza gra mmorpg po polsku to Aion. Czekam na opinie

Dobre pytanie ale jakby bardziej zapytać o "Najlepsze polskie tłumaczenie w grach mmo?".

Ja osobiście zwracam uwagę na nazewnictwo tylko itemów czy skilli, lecz już questy czy dialogi, zostawiam w cieniu. Ale faktycznie, nie raz spotykałem się z tłumaczeniami, które miejscami były bardzo zabawne albo znając oryginał, dość nietrafione (dawno ostatnio porządnie grałem w jakieś mmo po PL, dlatego nie potrafię przytoczyć dokładnie przykładu). Taki Neverwinter jak dobrze pamiętam miał sporo wpadek, np. w nazywaniu klas. Jednak dalej to nie powinno przeważać nad całością produkcji, chociaż gdy gra jest spolonizowana w byle jaki sposób, to chyba tylko świadczy o tym jak 'poważnie' wydawca/producent myśli o polskim community/graczach.

Spis na szybko uzupełnię o AirRivals do którego i tak już chyba nie ma po co iść, bo na serwach już niewątpliwie pustka, jednak jest po polsku i wystarczy.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Neverwinter jest w większej części po polsku jakies 95%, polecam te gre

Za grosze mozna dostac guild wars 1.

Polski Server KalOnline już został zamknięty. Postacie przeniesone na Naraeha.

Witam wszystkich mam takie pytanie wymieni mi ktoś pełen spis gier mmorpg 3d jak i moba po polsku. U mnie z angielskim słabo .

Zależy mi na pełnym spisie ale to pełnym. Bo na przykład tu na tej stronce są niektóre gry mmorpg które są w języku polskim

a nie ma przy nich polskiej flagi. A biore pod uwage gry tylko w języku polskim.

Np. z tego co się sam zorientowałem. Panzar jest po polsku a nie ma flagi, Continent of the Ninth (C9 Online) też jest po polsku a flagi brak.

Raiderz też chyba po polsku już jest. O reszcie gier nie wiem a może są już jakieś tytuły o których wy wiecie