Wymienię konto w PWI

Siemka mam na wymianę konto w Perfect Worldzie International na serwerze Dreamwear(PvE).

Na koncie jest:

- Archer 62 lvl, z dobrym ekwipunkiem i wykonanymi prawie wszystkimi questami do 60 lvl, z duża liczbą skilli na 7.

- Assassin 53 lvl, również z dobrym wyposażeniem oraz z all wykonanymi questami do 50 lvl, z duża liczbą skilli na 5 oraz 1,3 mln coins.

- Blademaster 35 lvl, średnie eq, średnie skille.

- Seeker 6 lvl.

20110409215102.png

20110410092029.png

20110409222502.png

Za całe te konto chciałbym dostać konto na serwerze PvP: Harshland lub Lost City. Najlepiej gdyby na nim był assasin około 40-45 lvl.

Siemka mam na wymianę konto w Perfect Worldzie International na serwerze Dreamwear(PvE).Na koncie jest:- Archer 62 lvl, z dobrym ekwipunkiem i wykonanymi prawie wszystkimi questami do 60 lvl, z duża liczbą skilli na 7.- Assassin 53 lvl, również z dobrym wyposażeniem oraz z all wykonanymi questami do 50 lvl, z duża liczbą skilli na 5.- Blademaster 30 lvl, średnie eq, średnie skille.Za konto to chciałbym dostać konto na serwerze PvP: Harshland lub Lost City. Najlepiej jakby to był archer, assasin lub seeker na podobnym poziomie oraz z w miarę dobrym eq.

Nikt nie jest zainteresowany?

P.S Piszę post pod postem, ponieważ chcę, aby ludzie wchodzący na główną stronę portalu również ujrzeli ten temat ;D

Słabe to konto, wątpię czy ktoś je zechce. Lepiej podexp tego najlepszego chara do 80+ to wtedy może ktoś się skusi.

Wiem, że te konto jest słabe, ale chciałbym się wymienić z innym graczem, tylko i dlatego, ponieważ bardzo interesuje mnie w grach mmo PvP i PK. Zaczynając przygodę z PWI nie wiedząc jaki wybrać serwer(nie spojrzawszy na typ serwera :D) wybrałem Dreamwear. Zagrałbym na Harshlandzie, ale po prostu nie chcę mi się zaczynać od nowa, ponieważ gra w PWI rozkręca się dopiero od 40 lvl. Wymienię się się nawet za postać przybliżoną do lvl 50, ale chciałbym, aby była to postać: Archer, assassin, wizard lub seeker. Najlepiej archer(najlepszy w pk).

Akurat w pk najlepszy sin, mnóstwo stunów zżeranie many itp. Archer z nim nie ma szans. Jedyna postać która jakieś ma to barb przez dużą ilość hp. Za mało widocznie grasz by naprawdę się o tym przekonać.

Screeny dodane, wszystko naprawione. Wymienię za assasina 40-45 lvl na serwerze Harshland. Jeżeli komuś nie pasuję może być nawet 40 lvl, ale najlepiej jakby postać miała ogarnięte skille oraz w miarę dobre eq.

Siemka mam na wymianę konto w Perfect Worldzie International na serwerze Dreamwear(PvE).

Na koncie jest:

- Archer 62 lvl, z dobrym ekwipunkiem i wykonanymi prawie wszystkimi questami do 60 lvl, z duża liczbą skilli na 7.

- Assassin 53 lvl, również z dobrym wyposażeniem oraz z all wykonanymi questami do 50 lvl, z duża liczbą skilli na 5 oraz 1,3 mln coins.

- Blademaster 35 lvl, średnie eq, średnie skille.

- Seeker 6 lvl.

20110409215102.png

20110410092029.png

20110409222502.png

Za całe te konto chciałbym dostać konto na serwerze PvP: Harshland lub Lost City. Najlepiej gdyby na nim był assasin około 40-45 lvl.