Wymuszenie zamknięcia procesu

Witam. Chcę zakończyć jeden proces który dobrowolnie się nie chcę wyłączyć (Patrzyłem też przez wiersz poleceń też nie da rady).

Kliknij prawym przyciskiem myszki na pasku zadań ->Otwórz menedżera zadań ->przejdź w zakładke procesy ->wybierz ten uciążliwy proces -> i masz 2 możliwości:

a) kliknij na niego prawym i zakończ proces

b)kliknij na niego prawym i otwórz lokalizacje pliku i możesz ten plik przenieść w inne miejsce na jakiś czas (uwaga, przenieś go gdzieś w bezpieczne miejsce i nie kasuj go tylko zostaw sobie lokalizacje tego pliku w notatniku-to jest trwałe rozwiązanie ale jeśli procej jest w folderze Windows lub sama nazwa wskazuje że to jest coś ważnego to lepiej tego nie robić

Jaki to proces (nazwa) ?

Co do wiersza poleceń to rozumiem, że używałeś polecenia taskkill ?

Poprzez funkcję autostartu (CCleaner) możesz usunąć ten proces lub "zabronić" mu aktywować się drugi raz.

Tak używałem polecenia taskkill a jeżeli chodzi o proces to jest to proces od programu NetLimiter 3 Pro, chciałem go zamknąć ale nie usuwając programu ponieważ jest mi on potrzebny, proces chce zamknąć ponieważ Antyhack Dekarona wykrywa go jako Hack czy coś w tym stylu i po prostu się gra nie odpali bez usunięcia NetLimitera.

Witam. Chcę zakończyć jeden proces który dobrowolnie się nie chcę wyłączyć (Patrzyłem też przez wiersz poleceń też nie da rady).