Wymyśl nick
MagicznyKrzysztof
Aghar,Shakli,Survasius,Melkion....itp,to nie jest trudne,wystarczy ze poczytasz troche fantastyki i na modłe imion z ksiazek mozesz wymyslec tego od groma
wnukson i fgzz - popatrzcie lepiej na 13 post.
abecadlo66 i Overdragon lub ktoś inny, macie pomysł na nick, może coś związane z moim imieniem - Piotrek (w nicku nie chcę żeby były zawarte cyfry)
Aghar,Shakli,Survasius,Melkion....itp,to nie jest trudne,wystarczy ze poczytasz troche fantastyki i na modłe imion z ksiazek mozesz wymyslec tego od groma
Czytam książki fantasy ;-)
Ja nie kwestionowałem tego ze nie czytasz ,ja miałem zamiar wskazania ci drogi
No ok, niech będzie:
MagicznyPiotrek
Peteren, Piotren, Piotrug/s, Priot. Kurcze, ciężko jest wymyślić nick na podstawie imienia, bynajmniej dla mnie.
Ja mam czas i inwencję twórczą.
Ale żeby nie tracić czasu, jak chcesz żeby ten nick wyglądał.
Twoje imię + przed, za rostek ( angielski / polski ), czy w jakiś sposób zmodyfikowanie go pod klimat fantasy.
Ja mam czas i inwencję twórczą.
Ale żeby nie tracić czasu (Ja pier... so fuc*ing smart), jak chcesz żeby ten nick wyglądał.
Twoje imię + przed, za rostek ( angielski / polski ), czy w jakiś sposób zmodyfikowanie go pod klimat fantasy.
@edit Hm... Double post ? Oups... Not my bad (._.)
Po chwili zastanowienia mam coś takiego :
Pethro, Pether, Panth (LoL), Pitress / Petress...
Shadow Peter, Immortal Peter, Peter The Slayer, Invicible Peter, El Pethro...
Piotr Niszyczyciel, Zdobywca Piotr, Łowca Piotr, Piotr Palownik...
Chricken/ brucke/ hitrek/ munkit/ hatek/ ktiryn/ brudken/ jake/ rajten/ kury/ loposk/ manajs/ nujemn
KonieWaleNiebywale
Alfonsik
Adolfik
Kebab
Witam.
Moze sprobuj na generatorze nickow jak np ten http://wow-space.info/menu/postac/generator-nick
Ja na generatorze znalazlem nick ktory mi sie spodobal, a moze ty tez znajdziesz swoj nick.
Pozdrawiam
Jeśli macie trudność z samym Piotrkiem to jakoś może połączyć Piotrek z Kogutem ? (tak żeby był jeden wyraz)
Piogut, to mi wyszło po mutacji Piotrka z kogutem.
Mi tez piogut:P
H0wAb0utP3n1s ?!
Piogut, to mi wyszło po mutacji Piotrka z kogutem.
Dokładnie to samo mi przychodzi do głowy.
Ok już przez generator wymyśliłem sobie Ballimon - jak się podoba ?
P.S.
Zapraszam tutaj także - http://mmorpg.org.pl/forum/topic/33909-jakim-programem-nagrywac/page__st__20
PiotrekKogut, Kotret, KoguciaMoc, Koguter, PiotrekSan, SuWonPiotr, MakPiotrek, McKogut
Plaster Sera z Izraela
propsy dla ciebie
Kogutonator,Piotrmen,Ko"kogut"iot"piotr"-koiot Nie wiem....weny akurat nie mam XD