Wymyśl nick

Temat bez sensu trochę, ale posty nie są naliczane to jest dobrze. Potrzebuję żeby ktoś mi wymyślił nick, taki zajesuper. Jeśli do wymyślenia tego potrzebował by ktoś jakiś informacji to śmiało piszcie ;-)

ZajesuperAphexPL

Plaster Sera z Izraela

ZajesuperAphexPL
Plaster Sera z Izraela

Jesteście pomysłowi jak ja ;-) Liczę na coś innego

DziwkarzPL

100lec ;]

A do jakiego klimatu ma być ten nick?

Coś lepszego ?

A do jakiego klimatu ma być ten nick?

A o czym myślisz ?

Macho, Nuggetz, Velver, Nyancik, Sqbaniec, 3maniec, Kr3cik, Dandal, Silver, Hucio, Mielon, D00rex... Człeku, masz tyle możliwości xD.

No nie wiem.. Fantasy, średniowiecze, orientalne, świat postnuklearny itp.

Nie będzie jeden nick we wszystkie klimaty "wchodził".

Może Aphex? Jeśli fantasy to może być: Magiczny Aphex, Czarodziejski Aphex, Dzielny Aphex, Leśny Aphex (jak grasz elfikami). Jest dużo możliwości.

może Apap? albo Ketonal ?

No nie wiem.. Fantasy, średniowiecze, orientalne, świat postnuklearny itp.Nie będzie jeden nick we wszystkie klimaty "wchodził".

Nick o tematyce Fantasy najbardziej pasuje

Może Aphex? Jeśli fantasy to może być: Magiczny Aphex, Czarodziejski Aphex, Dzielny Aphex, Leśny Aphex (jak grasz elfikami). Jest dużo możliwości.

Aphex odpada - Max Butler - haker, to był jego nick [http://vbeta.pl/2009...nal-sie-do-winy]

może Apap? albo Ketonal ?

To nie jest temat o jakim myślisz - dla jaj - NIE. Bezsensownych postów nie pisz/cie lepiej

Najlepiej zrób tak jak ja , wejdź sobie na tłumacza google , pisze sobie jakiś słowo po polsku i tłumacz na jaki język chcesz , mogą wyjść za***iste nicki które mają jakieś znaczenie ^_^

Napl3t . ogjer

To nie jest temat o jakim myślisz - dla jaj - NIE. Bezsensownych postów nie pisz/cie lepiej

Heh, szczerze, to małe prawdopodobieństwo, że komuś się zechce wymyślać nicki, które nie są dla jaj.

Napl3t . ogjer

Odpada

Najlepiej zrób tak jak ja , wejdź sobie na tłumacza google , pisze sobie jakiś słowo po polsku i tłumacz na jaki język chcesz , mogą wyjść za***iste nicki które mają jakieś znaczenie

Ja nawet nie mam pomysłu na to. Nad tematyką strony którą tworzę myślałem ponad tydzień

SuperMaciek

W internecie jest pare generatorów nickow. Pamiętam że kiedyś, kiedy potrzebowałem jakiegoś nicku to wchodziłem na stronę margonema gdzie podawałem falszywy e-mail jak i jakieś przypadkowie ID oraz hasło, dzieki czemu mialem dostep do swietnego generatora imion. Teraz bez najmniejszego problemu jestem w stanie wymyślic duza ilość takich imion, jak np. Karon, Terus, Sheder, Kalan, Aron, Artexa, Sena , Ehion, Keren, Verus, Arden, Aria czy też pr0naruciak1334 (ile ja tych naruciaków, naruto czy sasuke w mmo widziałem..)

Poszukaj jakichś fajnych nazw własnych, imion itp. w tytułach i tekstach piosenek, książkach lub porostu grach.

A jeśli mamy się już bawić w zgadywanki co Ci podpasuje to :

Shinedown, Numphomaniac, Eledrieal, Carpenter, Wishmaster...