Wynajmę silnik pod gre mmo lub sprzedam lub chętnie stworze projekt

szkoda kłótni, zamieściłem ofertę współpracy, wynajmu itp. chętni mogą się odezwać na PW a reszcie dziękuje za te wspaniale opinie :D

prosze o zamkniecie tematu :)

witam,

chciałbym zaoferować udostępnienie skryptu gry mmo rpg.

jakiś czas temu kopiłem prawa do silnika lecz z braku czasu nie mam kiedy zrealizować na nim swojego projektu/marzenia...

nie jest to zwykła tekstowa podróbka vallheru itp..

efekt gry i możliwości przy odrobinie umiejętności można porównać do Tibi~~ a wszystko to w oknie przeglądarki!

wszelkie informacje/pytania/propozycje piszcie na PW, w temacie lub na gg 4578131

poszukuje albo osób które zrealizują projekt czyli stworzą tak naprawdę grę na tym silniku lub kogoś kto sam by chciał się w to pobawić i kupić to ode mnie(z moimi modyfikacjami i grafikami)

zainstalowany skrypt:

www.namiril.com

funkcje silnika:

- system walk (prosty i zaawansowany[dodatkowo animowany]

- swiat gry na mapach 2D (powiedzmy ze coś jak Tibia)

- system miast, obozów itp (lokacja z czatami, sklepami i czym tylko sie chce)

- system aren PVP (wiadomo... rankingi turnieje itd)

- system pupili (kazdy gracz moze mieć wlasne zwierzątko, uzywa go do walk itd/mozna nimi handlowac itd)

- zaawansowany czat (w lokacjach, w miastach, support itd)

- system gildi (wiadomo o co chodzi)

- zaawansowany system avatarów (indywidualny wygląd kazdej postaci to podstawa)

- banner system (kazdy gracz ma swoj wlasny banner ze statystykami ktory moze umiescic gdzie tylko chce w sieci)

- system wikipedii/forum

- NPC, sklepy npc, npc na mapach (edytor dialogów itp itd do questow tez)

- questy (edytor questow, quest book)

- edytor map/lokacji (np miast itd)

- edytor przedmiotów

- multiplayer (w sensie ze chodząc po mapach widzisz innych graczy, mozesz z nimi walczyc, rozmwaiac, pomagac im itd itp)

- ekwipunek (wiadomo o co chodzi)

- umiejętności (też chyba jasne... mozna tworzyc i dowolnie edytowac umiejetnosci dla graczy)

- statystyki (zarowno dla kazdego gracza jego wlasne, ogolne dla wszystkich czyli Top listy oraz zaawansowane statystyki dla adminów)

- system pocztowy (support, kontakt z adminami, prywatny kontakt graczy PM)

- aukcje graczy (wiadomo o co kaman)

- sklepy graczy (też jasne)

- FAQ (dowolnie edytowalny zarowno przez graczy jak i przez adminów)

- szybki system ladowania sie lokacji itp

- system skórek (dowolne wyglądy gry dla graczy)

- rózne rodzaje wielkości okna gry (w zaleznosci od specyfikacji komputera gracza mozna grac w malym oknie, w duzym lub w powiekrzonym)

- system dzwięków (od podstawowych dzwięków takich jak kroki, odglosy walki, rąbanie drewna, plywanie itd... az po zaawansowany edytor dzwiekow do lokacji[np mozna dac jakiś utwor jako tło w danej lokacji]

- nieograniczona liczba przedmiotow (mozna ciagle dodawac nowe grafiki przedmioty itd itp)

- wielojęzyczność (mozna wybierac jezyk gry[narazie tylko jezyk interfejsu]

screen z aktualnej gry

namiril.jpg

screen z edytora lokacji

namiril2.jpg