WYNIKI - Konkurs na komiks

Witajcie, z drobnym poślizgiem chciałbym przedstawić Wam wyniki konkursu na najlepszy komiks o tematyce gier MMO. Na wstępie chciałbym dododać, że ogólny poziom prac nie był najwyższy (oczywiście nie obrażając osób, które okazały się najlepsze) i trochę nam przykro, że nasi użytkownicy nie wykazali się nieco większą aktywnością w tym evencie. Dość narzekania, poniżej wyniki:

Nagroda 1: Kumiko, oryginalny komiks z nutką "kociego" humoru:

Nagroda 2: Seetrox, dokładne wykonanie, widać sporo włożonej pracy:

Wyróżnienia:

Piotr M.

Dawid Ł.

Konrad Cz.

Do osób zainteresowanych zostął już wysyłany stosowny e-mail.

Pozdrawiamy i dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie!

Według mnie 1 i 2 najlepszy :lol:

Dla mnie dwójka :) Z jakiej to gry inspiracja?

Na poziom nie narzekam bo sam nic nie zrobiłem. Ale moim zdaniem komix nr.2 najlepszy ;p

Komiks zwycięzcy naprawdę ładny - szkoda że nie zaglądnąłem do Was wcześniej, sam lubię rysować kto wie może bym coś wygrał. :P Oczywiście gratuluję.

Gratulacje Chmarus, praca na pierwszym miejscu jest PLAGIATEM.

EDIT

Stop, praca nie jest plagiatem, bo przesłała ją autorka obrazka. Szkoda tylko, że jest to praca z 2010 roku, zamieszczona na jej własnym blogu i do tego średnio związana z konkursem. "Praca" autorki ograniczyła się do zaliczenia jej do konkursu i niezbyt mi się to podoba.

Gratulacje Chmarus, praca na pierwszym miejscu jest PLAGIATEM.EDITStop, praca nie jest plagiatem, bo przesłała ją autorka obrazka. Szkoda tylko, że jest to praca z 2010 roku, zamieszczona na jej własnym blogu i do tego średnio związana z konkursem. "Praca" autorki ograniczyła się do zaliczenia jej do konkursu i niezbyt mi się to podoba.

Tak, też to wczoraj zauważyłem. Zaniepokoił mnie podpis "Kumiko 2010" więc wujek google poszedł w ruch, ale nie miałem już czasu napisać. ^^ Również mi sie to nie podoba, bo konkurs głosi, aby zrobić komiks, a nie wkleić stary własny komiks. :P

Jak dla mnie i tak nr 2 lepszy :)

nr 2 najlepszy. Użyto chyba Shayia

2 jest najlepszy :)

Numer 2 oczywiście ;D

Gratulacje za pomysł i wykonanie.

Tak, też to wczoraj zauważyłem. Zaniepokoił mnie podpis "Kumiko 2010" więc wujek google poszedł w ruch, ale nie miałem już czasu napisać. ^^ Również mi sie to nie podoba, bo konkurs głosi, aby zrobić komiks, a nie wkleić stary własny komiks. Jak dla mnie i tak nr 2 lepszy

nie zmienia to faktu, że komiks jest tego autora, dla mnie jest to obojętne czy zrobił go teraz czy w '99, ale zobaczymy jak do tego nastawiony jest Chmarus.

Sama autorka nadsyłając komiks powiedziała, że został on stworzony jakiś czas temu. Ja osobiście nie widzę nic złego w przesłaniu takiej pracy. Dodatkowym czynnikiem tego, że praca została przyjęta była stosunkowo mała ilość komiksów i ich żenujący poziom. Ja komiksów nie oceniałem, oceniała cała redakcja w skali 1-5 i według ilości zdobytych ocen została wyłoniona najlepsza piątka.

oceniała cała redakcja

Żart ci się udał ;) wciąż czekam na odpowiedź w tej sprawie, ale zapadła jakaś dziwna cisza.

Co do pracy - nie podoba mi się zero pracy włożonej przez autorkę komiksu na konkurs i dodatkowo słaby związek z tematyką konkursu. Wygląda na to, że po prostu przejrzała swoje prace, wybrała pierwszą "jakoś pasującą" i przesłała.

Dzięki za komenty , ciesze się że wam się podoba. Nie wzorowałem się na Shayi , bo nawet w nią nie grałem :) Screeny (scena z teleportem ) są podrzucone od mojego kolegi po prostu. Grałem kiedyś w MMO teraz już nie ( mój komputer wszystkie fajne odstrasza ) Więc świat sam w swojej porytej głowie wykreowałem + świat bugów, bezsensownych misji itp. jakie widać w wszelkiej maści MMO . Praca była robiona specjalnie na konkurs , wreszcie tablet na coś się przydał :) , także bardzo cieszę się z drugiego miejsca :)

Seetrox, ja bym na twoim miejscu patrzył na swoją prace jako na Number 1. Tamta która jest na 1 miejscu powinna nie brać w ogóle udziału w konkursie.

Może następny razem mi się uda :D

Witajcie, z drobnym poślizgiem chciałbym przedstawić Wam wyniki konkursu na najlepszy komiks o tematyce gier MMO. Na wstępie chciałbym dododać, że ogólny poziom prac nie był najwyższy (oczywiście nie obrażając osób, które okazały się najlepsze) i trochę nam przykro, że nasi użytkownicy nie wykazali się nieco większą aktywnością w tym evencie. Dość narzekania, poniżej wyniki:

Nagroda 1: Kumiko, oryginalny komiks z nutką "kociego" humoru:

Nagroda 2: Seetrox, dokładne wykonanie, widać sporo włożonej pracy:

Wyróżnienia:

Piotr M.

Dawid Ł.

Konrad Cz.

Do osób zainteresowanych zostął już wysyłany stosowny e-mail.

Pozdrawiamy i dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie!