Siemano. Wiem, że bardzo dużo użytkowników tego serwisu poszukuje gry mmo dla siebie i nie rzadko bardzo trudno jest im dopasować, w tym mnie. Natomiast chcę spróbować dać coś od siebie i liczę, że pomożecie mi z wyborem;
Poszukuję MMO z bardzo dużą populacją, dobrą grafiką i łatwym handlem. Swego czasu grałem bardzo dużo w Tere Rising, ale wiadomo co się wydarzyło. Za małolata bardzo dużo w Tibię, ale nie wiem czy aktualnie mógłbym poświęcić jej tyle czasu, bądź chciał znów przesiąknąć tą grą i nie mieć czasu na nic w życiu. Grałem również w Guild Wars 2 i grało mi się okej, ale do czasu… jakoś szybko się wypalam tam. Zależy mi na aktywnościach z innymi graczami, na grach, w których gildia coś znaczy, a ekwipunek gracza to nie tylko zwykłe podnoszenie tysiąca różnych przedmiotów z ziemii. Jestem pewien, że ktoś z Was odnalazł się po latach w jakimś mmo i zakochał się w nim;
Zatem do sedna:
- duża populacja graczy, również Rodaków;
- tryby instancji/dungeonów i aktywności z innymi graczami;
- łatwy i czynny handel (z innymi graczami/rynek);
- w miarę ładna szata graficzna, również skilli i akcji postaci;
- chętnie zobaczyłbym jakieś pety/mounty/skiny;
- story wyczerpujące, ale nie nudne jak flaki z olejem;
- znaczące gildie, rozwój postaci;
- spoko community, nie ważne czy serwery jakieś prywatne z discordami czy nie, byle nie toksycznie bardzo;
- f2p/b2p/p2p
Jak już coś polecisz, to napisz od siebie kilka zdań. Może mogę do Ciebie/Twojej gildii dołączyć i czymś z danej gry mnie przekonasz? Będę wdzięczny za Waszą pomoc, miłego!