Wypisanie z religii

Ateizacja jest coraz bardziej powszechnym zjawiskiem. Współczuje ci braku wiary.

Wiara bla bla bla równie dobrze mógłbym czcić Inosa...

W gimbazie jakże i ja jestem w niej łatwo się wypisać. U mnie wystarczyła tylko kartka od rodzica. Na religii idziesz na świetlicę czy do pedagoga to zależy od szkoły. Wiem, że temat wyczerpany, ale musiałem dodać coś swojego, znając życie pewnie nikt się tutaj nie wypisywał z religii. Jeśli coś chcesz jeszcze wiedzieć to pisz gg.

Edit @up nic nie wzniosłeś do tematu i co z tego, że jest coraz powszechniejsza? Idzie report.

U mnie 1/3 klasy się wypisała z religii i nie chodzą na etykę (nie mamy etyki) tylko siedzą na świetlicy chyba że to ostatnia godzina to idą do domu. Lepiej iść się zapytać kogoś kto jest w tym z orientowany w szkole np. nauczycielka czy kolega który na religie nie uczęszcza.

Na prośbę autora zamykam temat.

yo

Żeby na tym forum było już wszystko to trzeba dołożyć do pieca. Jestem niemal pewny że połowa osób uczęszcza do gimnazjum/szkoły średniej i to pytanie skierowane jest bardziej do nich. Czy można się wypisać z religii w marcu? Jak mam normalnie oceny z tego przedmiotu? Czy na świadectwie będę miał kreske czy ocenę na półrocze?

ps. Nie, nie mam zamiaru pisać powodu.

Dziękuje i pozdrawiam!