Cześć, chciałem wypożyczyć sobie samochód.Po dłuższych poszukiwaniach pewna wypożyczalnia samochodów zwróciła moja uwagę, ponieważ odpowiadała moim kryteriom dotyczących wypożyczenia samochodu. Co sądzicie o tej wypożyczalni ??
Pozdrawiam
Cześć, chciałem wypożyczyć sobie samochód.Po dłuższych poszukiwaniach pewna wypożyczalnia samochodów zwróciła moja uwagę, ponieważ odpowiadała moim kryteriom dotyczących wypożyczenia samochodu. Co sądzicie o tej wypożyczalni ??
Pozdrawiam
Oddział w którym wypożyczałem auto z tej firmy (w Oświęcimiu bodajże) był całkiem spoko i dość dobra obsługa, nie miałem jakiś większych problemów i szło się dogadać również co do ceny.
A tak z ciekawości jakie auto chcesz wypożyczyć i do czego?
Co do samochodu to nie mam jakiś specjalnych wymagań, a cel ze tak powiem nie jest jeszcze dokładnie obrany.
Na razie się tylko rozglądam za wypożyczalnia.
Co do samochodu to nie mam jakiś specjalnych wymagań, a cel ze tak powiem nie jest jeszcze dokładnie obrany. Na razie się tylko rozglądam za wypożyczalnia.
Rozumiem. Na tym forum raczej nie znajdziesz zbyt wielu ludzi korzystających z usług wypożyczalni samochodowej. Natomiast ja sam korzystałem z usług tej firmy (auto dostawcze) i mogę ją polecić.
Jedyne co mogę doradzić to, to żebyś obejrzał porządnie auto przed wypożyczeniem i zgłosił wszystkie uwagi reprezentantowi wypożyczalni ( najlepiej spisać wszystkie 'usterki') gdyż w przeciwnym wypadku możesz zostać obciążony dodatkowymi kosztami (wiele nieuczciwych wypożyczalni tak robi).
Mój szef korzysta z ich samochodów i jest zadowolony.
Ponieważ mieszkam niedaleko Oświęcimia mogę śmiało powiedzieć, że to dobra wypożyczalnia. Mój ojciec korzystał z ich samochodów kiedy jego własny był w naprawie i nie miał żadnych zastrzeżeń.
Pozdrawiam