Z racji zapowiedzi "dodatku?" na PAX'ie , podczas tego weekendu będzie można kupić GW2 za 25% ceny.
Jeżeli ktoś nie ma, albo nakręci się po PAX'ie może sobie sprawić gierkę za 9$ ~ 37zł lub 9 ojro ~42zł
Z racji zapowiedzi "dodatku?" na PAX'ie , podczas tego weekendu będzie można kupić GW2 za 25% ceny.
Jeżeli ktoś nie ma, albo nakręci się po PAX'ie może sobie sprawić gierkę za 9$ ~ 37zł lub 9 ojro ~42zł
spokojnie, spokojnie
w sobote rano pojawi sie news, bo promocja zacznie pewnie obowiazywac od 9:00 czasu polskiego
Dzięki za info
w sobote rano pojawi sie news, bo promocja zacznie pewnie obowiazywac od 9:00 czasu polskiego
Rly? kto je tak naprawdę czyta Na forum w sumie znajduje się więcej informacji, do tego są szybciej, no i ludzie konkretniej wszystko opisują, niż w 2 zdaniach w "newsie" ^^'
@down
Hm, nie to miałem na celu, ot stwierdziłem fakt O.o
Dzięki za info Rly? kto je tak naprawdę czyta Na forum w sumie znajduje się więcej informacji, do tego ludzie konkretniej wszystko opisują, niż w 2 zdaniach w "newsie" ^^'
to mi pojechałeś, hohoho
Akurat jeśli chodzi o to to news ma prawo być krótki, bo to news. I mimo wszystko na portal zagląda więcej osób niż na forum ;p Widać to po ilości trolli.
Łooo dzięki za info, na pewno skorzystam xd
to mi pojechałeś, hohoho
A co Ty się dalej łudzisz, że twoje "newsy" czytają porządni użytkownicy portalu? Wyświetlenia u Ciebie to nabijają miłośnicy taniej sensacji i hejterzy. Zacznij pisać rzeczowo i na temat bez hejtu i swoich wynurzeń (nie prowadź blogu) to będziesz miał odbiorców na poziomie.
Autorowi tematu dziękuję za przypomnienie:) W sobotę rano to ja będę w robocie także pewnie bym przeoczył.
Super info akurat kilku ludzi się po taniości do gw2 ściągnie.
Eeee... u mnie nadal za 39.99 stoi. a u was? ( jestem w Niemczech jezeli to jakas roznica)
Aha:
Offer applies only to Digital Heroic Edition and Digital Deluxe Edition purchased through buy.guildwars2.com from 8:00 a.m. Pacific Time on January 24, 2015, through 11:59 p.m. Pacific Time on January 25, 2015.
No nic, czyli trzeba do 17 poczekać.
pytanko czy ktoś ma możliwość zakupienia tego ? bo chciałbym kupić lecz nie mam możliwości i wtedy ktoś by nawet mógł wystawić na allegro to bym kupił ?
Wie ktos jak kupic przez paysafecard, bo caly czas mam Payment Authorisation Failed
chyba że chciałbym zapłacić przez "Online Banking" to mogę zapłacić przez ipko ?
@Ostry Polecam paypala pieniądze przelane doszły w 3 min a potem już problemów nie ma
tylko że ja nie mam konta na paypal ... dlatego wolałbym żeby ktoś mi kupił a potem ja bym przelał przez ipko temu komuś
Paypal to 5 min roboty niczego nie trzeba pod niego podpinać byleby dane z kontem się zgadzały Opcjonalnie sprawdzaj na stronie z keyami tam ipko można używać
Paypal to 5 min roboty niczego nie trzeba pod niego podpinać byleby dane z kontem się zgadzały Opcjonalnie sprawdzaj na stronie z keyami tam ipko można używać
Z tego co wiem żeby mieć PP to trzeba mieć normalne konto bankowe, do tego musisz mieć do niego kartę debetową/kredytową ponieważ obciążają nią 6 zł za aktywacje PP, potem zwracają tą kasę no ale jednak. U mnie było z tym trochę zamieszania bo coś wyciąg z karty nie chciał przyjść a tam był kod, który trzeba było wpisać w PP, tkwiło to tak w niebycie dobre trzy miesiące zanim wreszcie dorwałam ten wyciąg. Więc to wcale nie jest takie proste i szybkie.
@Topic: płatność kartą debetową IMO jedyna sensowna opcja... Niestety za granicą głównie tak się płaci, stąd przyzwyczajenia sprzedawców Trzeba jakoś wybłagać rodziców by dali, raczej nie powinni mieć problem z 50 złotymi...
Zbieram się do kupna i pozostała 1 kwestia - czy gra pójdzie mi na jakichś sensownych detalach?
Słyszałem różne opinie o optymalizacji GW2 i wolałbym się upewnić żeby nie zostać z ręką w nocniku.
Mój sprzęt:
Procek: Core i5 4440 @ 3.1 GHz
Grafika: MSI Radeon R9 270
RAM: 4 GB
Prosiłbym też o nie wysyłanie linku do CYRI bo jak wiadomo wyniki tam są "lekko" zaniżane więc nierzadko wymijają się z prawdą.
Byłbym zapomniał, gram w rozdzielczości 1440x900.
Promocja trwa do poniedziałku do godziny 17:00? Pytam się, bo przelewy z konta bankowego na paypal nie przychodzą w niedzielę i pieniądze będę miał dopiero jutro, chyba że przychodzą, ale z dużym opóźnieniem.
Podpinam się podpytanie Iskariota - Mogę zaplacić Paysafecard ? Podobno w Polsce nie działa, jak wybiore Niemcy będę miał potem problemy z tym?
@up Z tego co mi wiadomo to do 9 rano w poniedziałek.