Potwierdzam 20 min temu kupiłem przez paypal. Wyszło 43.05 zł
Wyprzedaż -75%, tylko w ten weekend (6-8 Marca)
Dzisiaj, teraz nadal jest w promocji.
Pewnie już końcówka, także trochę osób się jeszcze załapie. Ogólnie znając życie pojawi się więcej promocji (chociaż nie wiem czy tak korzystne), bo co jak co, ale ma się jeszcze pojawić dodatek. A przed nim na pewno będą chcieli sprzedać jak najwięcej podstawek.
BTW moja obecna gildia pomalu rosnie do wielkosci Teqa gildiowego
Cóz, to raczej żaden wyczyn? By zrobić masówkę wystarczy po prostu rekrutować wszystkich jak leci - bez specjalnych wymogów - gdyby niektóre gildie tak robiły, lada dzień liczyłyby setki graczy.
Nie każdego jednak tego typu podejście interesuje. Teq zresztą jest world, a nie guild bossem Można go bez problemu robić z community - zbierając przy tym chętne osoby z gildii. Nie wiem czy dla takiej aktywności warto sobie tak zapychać gildię, ale cóż - każdy ma inne podejście.
Nigdzie nie napisalem ze gildia ma aspiracje byc typowa masowka, z reszta, od kiedy masa ma wplyw na wykonanie Teqa? >__< Chodzi raczej o ogarniecie, porzadek i dyscypline mimo luznej atmosfery. Oczywiscie nigdzie nam do waszego procesu rekrutacji ktory przypomina ten do KGB, tylko wasz jest bardziej skoplikowany ale coz- kazdy ma inne podejscie.
A jesli to takie nic dla ciebie, to pokaz mi polska gildie ktora cokolwiek ogarnia z rzeczy ktore musza byc porzadnie ogarniete zeby dalo sie je wykonac. Hmm inna gildia ogarniajaca Teqa? Brak. Polska gildia robiaca TT? Brak. Prosze nie bagatelizuj juz tak nas, bo nie tylko wasza gildia jest ah i oh najcudowniejsza. Dziekuje.
Z racji sobotniego dema dodatku HoT na PaX oraz finałów ligi WTS guild wars 2 będzie można kupić za 25% ceny.
Promocja będzie obowiązywała tylko w ten weekend (6-8 Marca).
GW2 kupicie na: buy.guildwars2.com
Cena ~10 Euro, ~ 42 PLN.
Wiele było pytań na temat taniego GW2, więc piszę.
Dodatkowo jeżeli kogoś interesuje scena PvP Gw2, stream oraz informację o turnieju znajdziecie tutaj: https://www.guildwars2.com/en/events/world-tournament-series/