Mam już pomysł :> wygrałem
Wyprzedaż w Biedronce (14.08.2014)
Jep i teraz pewnie też tak będzie. Jedno pudło na sklep z losowymi grami.
Liczę na painkillery, resztę będę brał spontanicznie
Ehh jak dobrze pójdzie to znowu z 50 zł pójdzie w ...
Chivalry tym razem cię zdobędę !!!
Poza tym to jeszcze Darksiders oraz Prototype, a znając mnie to jeszcze coś się kupi.
Ja mam nadzieje, że W40K II to Złota Edycja (Podstawka + 2 dodatki). Poza tym Act Of War, Darksiders, Europa Universalis i Neverwinter Nights 2.
podstawke dawn of war 2 zgarnąłem ostatnio jakiś dodatek i byłbym happy, fajna gierka.
Właśnie wróciłem z Biedronki. W końcu mam Chivalry. Prototype niestety nie było, ale Darksiders chociaż znalazłem.
Ja za 20min wyruszam na polowanie. Zdobycze wypisze poniżej jeśli się uda.
-Blur
Gdybym miał przy sobie więcej kasy kupiłbym titan questa i chilvary, hahah u mnie w biedrze były same hity, chyba z 2 lub 3 symulatory i z 2 disneye.
Titan Quest i Darksiders upolowane.
Wormsy, Darksiders, Painkiller Collection.
O dziwo udało mi się jeszcze złapać Darksiders 2 i 1. U mnie w biedrze nie było tylko prototype reszta gier była i to nawet sporo.
Spellforce 2 złota edycja
The Guild 2 platynowa edycja
Titan Quest zlota edycja
Worms Revolution deluxe edition
Mniam Mniam...
Jeszcze tylko znaleźć jakieś ogarnięte człowieczeństwo do The Guild i będzie bajka granie.
Sporo gier np "The Guild", "Painkiller Collection" było tylko w angielskich wersjach, ale na szczęście udało mi się dzisiaj po obskoczeniu 6 biedronek wyrwać 6 gier
Mam do oblecenia jeszcze 12 punktów więc mam nadzieje, że uda się dorwać coś co zostało przeoczone przez innych maniaków a w moich oczach będzie wyglądało na perełkę.
Warto kupić tego titan questa ? Bo uwielbiam hns, nie jest on zbyt stary graficznie ? Jakieś mody z teksturami?
Jak masz kogoś kto by gral w to z toba to gralo by sie dobrze mi szczerze lepiej sie w to gralo ze znajomymi niz w diabolo.
Ktoś wie kiedy rozwiążą problem z niedziałającym Titan Questem?
jak niedzialajacym?
Właśnie czemu nie działającym bo zamierzam kupić jutro.
O proszę, robiąc zwyczajne zakupy w biedrze wyrwałem jeszcze Titan Questa i Sam & Max.