Jest jeszcze ta promocja? Wziąłbym coś A do biedry nie chodzę, bo wspieram krajową gospodarkę, a nie portugalskie kieszenie!
Wyprzedaż w Biedronce (14.08.2014)
Jest. Znaczy jeśli w twoich biedrach coś się ostało .
Jest jeszcze ta promocja? Wziąłbym coś A do biedry nie chodzę, bo wspieram krajową gospodarkę, a nie portugalskie kieszenie!
Biedronka to nasz sklep ale stoi na rynku portugalskim zresztą tak jak wiele innych firm
Nie wyobrarzasz sobie jak by ich nasze państwo okradło podatkami przy tak wielkich obrotach jakie mają.
Promocja jeszcze jest więc ruszaj na łowy.
Biedronka z rozpędem opanowuje rynek gier Może na Naszych oczach rodzi się kolejny gigant pokroju Blizzarda czy Nc Softu
Ja dorwałem jedynie Darksiders i X-Men Origins Wolverine... jakiś koleś zwinął mi sprzed nosa ostatni egzemplarz Neverwintera 2 : (
Ale wyprzedaż całkiem, całkiem.
Biedronka z rozpędem opanowuje rynek gier Może na Naszych oczach rodzi się kolejny gigant pokroju Blizzarda czy Nc Softu
Mhm, a potem ma portalu zobaczysz newsa - Firma Biedronka wkracza na rynek MOBA, tworzona jest gra o nazwie League of Animals, będziemy grali zwierzętami, tego jeszcze nie było! Trwają zapisy do CBT.
Ja to czekam na css'a w Biedrze
Witam.
14.08.2014 czeka nas kolejna wyprzedaż gier w biedronce. Tym razem jest to kolejny giermasz Cdp.pl czyli ukażą się nam tytuły po 9.99zł.
Na razie wiadomo z gazetki biedronki o następujących tytułach:
- Darksiders
- The Incredible Adventures of Van Helsing
- Alan Wake
- Painkiller: Hell and Damnation
- Euro Truck Simulator