Wyprzedaż w Biedronce (14.08.2014)

Jest jeszcze ta promocja? Wziąłbym coś :) A do biedry nie chodzę, bo wspieram krajową gospodarkę, a nie portugalskie kieszenie!

Jest. Znaczy jeśli w twoich biedrach coś się ostało ;).

Jest jeszcze ta promocja? Wziąłbym coś A do biedry nie chodzę, bo wspieram krajową gospodarkę, a nie portugalskie kieszenie!

Biedronka to nasz sklep ;) ale stoi na rynku portugalskim zresztą tak jak wiele innych firm ;)

Nie wyobrarzasz sobie jak by ich nasze państwo okradło podatkami przy tak wielkich obrotach jakie mają.

Promocja jeszcze jest więc ruszaj na łowy.

Biedronka z rozpędem opanowuje rynek gier :) Może na Naszych oczach rodzi się kolejny gigant pokroju Blizzarda czy Nc Softu ;)

Ja dorwałem jedynie Darksiders i X-Men Origins Wolverine... jakiś koleś zwinął mi sprzed nosa ostatni egzemplarz Neverwintera 2 : (

Ale wyprzedaż całkiem, całkiem.

Biedronka z rozpędem opanowuje rynek gier Może na Naszych oczach rodzi się kolejny gigant pokroju Blizzarda czy Nc Softu

Mhm, a potem ma portalu zobaczysz newsa - Firma Biedronka wkracza na rynek MOBA, tworzona jest gra o nazwie League of Animals, będziemy grali zwierzętami, tego jeszcze nie było! Trwają zapisy do CBT.

Ja to czekam na css'a w Biedrze :v

Witam.

14.08.2014 czeka nas kolejna wyprzedaż gier w biedronce. Tym razem jest to kolejny giermasz Cdp.pl czyli ukażą się nam tytuły po 9.99zł.

Na razie wiadomo z gazetki biedronki o następujących tytułach:

- Darksiders
- The Incredible Adventures of Van Helsing
- Alan Wake
- Painkiller: Hell and Damnation
- Euro Truck Simulator