Wyrzucony ze szkoly.. Pytanie

Witam ;)

A wiec wczoraj się dowiedziałem ze zostałem wyrzucony ze szkoły(Mieszkam w DE) ponieważ sobie olewałem i nie chodziłem. Ok da się zrozumiem moja wina, ale jak myślicie jest jeszcze jakaś szansa ze pozwolą mi wrócić ? Oczywiście bd chodził regularnie itp.

Nie, trzeba było chodzić a nie grać w gry

Może troszkę nie na temat ale muszę się dowiedzieć. Jak dużo dni szkolnych opuściłeś, że postanowili cię wyrzucić ? :D

Pojdz do innej...

Powiem tyle : I PO CO CI TO BYŁO .... ( opuszczanie lekcji xd )

Nie możecie po prostu odpowiedz a nie pier**lić głupoty nie na temat ? Nie wiem ile dni dokładnie opuściłem... A co do 1 głupiego postu to nie grałem -.- Żebym siedział w domu to by mnie rodzice chyba zabili..

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ NS

Teraz raczej zrobią ci to samo. Wydaje mi się że na powrót nie masz co liczyć. Miałem znajomego którego również wyrzucili z tego samego powodu. A on chodził może z miesiąc, dwa potem wieczne wagary.

A co my mamy do tego ? Zamiast tracić cenny czas na jakieś tematy bez sensu na forum powinieneś przejść się do szkoły i zagadać z dyrektorem ewentualnie napisać jakieś odwołanie.

A co my mamy do tego ? Zamiast tracić cenny czas na jakieś tematy bez sensu na forum powinieneś przejść się do szkoły i zagadać z dyrektorem ewentualnie napisać jakieś odwołanie.

Po co się wypowiadasz skoro i tak nic nie wnosisz do tematu ?

Juz dawno bym to zrobił jednak mamy wolne do poniedziałku i szkoła jest pusta.

DzonkerS, właśnie Barosz wniósł wiele do tematu ... Szansa, że cie przyjmą ponownie jest mała, najlepiej napisać odwołanie lub porozmawiać z dyrekcją.

Ale po co zadajes zpytanie skoro dostales odpowiedz ze szkoly - ZOSTALES WYRZUCONY = dziekujemy dobranoc , zaczynasz w nastepnym roku od nowa(o ile cipozwola) lub szukasz innej szkoly . Dalej , zyjesz w swiecie nic nie bede robil nic mi nie zrobia ??

PS. Nie ma czegos takiego jak odwolanie od wyrzucenia ze szkoly....nie badzcie smieszni :) W polsce cos takiego jak wyrzucenie ze , szkoly malo kiedy wystepuje za nieobecnosci . ALe to inny kraj wiec koelgo masz poprostu juz pozamiatane :) rok w plecy.

Temat zamykam, bo są to tematy, które powinieneś załatwić z dyrekcją.

Witam ;)

A wiec wczoraj się dowiedziałem ze zostałem wyrzucony ze szkoły(Mieszkam w DE) ponieważ sobie olewałem i nie chodziłem. Ok da się zrozumiem moja wina, ale jak myślicie jest jeszcze jakaś szansa ze pozwolą mi wrócić ? Oczywiście bd chodził regularnie itp.