Wysadzanie telefonu w powietrze

Witam!

Zrobiłem nowy film o tym, jak za 60 groszy można pozbyć się dotykowego telefonu ;)

Zapraszam do obejrzenia!

http://www.youtube.com/watch?v=Go6lKZxQ7LQ

Tylko u mnie nie działa?

Muricans ...

/watch?feature=player_embedded&v=Go6lKZxQ7LQ

Jakby komuś niendziałało :)

Ten kawałek szybki to powinien trwale pozostać w którejś z tych dwóch, pustych głów...

Popierdolone dzieci...

Zabaw nie maja to petardami niszcza telefon za kase rodziców...

I jeszcze sie chwalą swoimi wyczynami

@WujekKijaszek

Myślę, że to ich sprawa co robią za pieniądze rodziców. Nie trzeba od razu wyzywać :)

Nie za pieniądze rodziców -.-

Kiedyś, 2 lata temu, znalazłem ten telefon pod Biedronką.

Działał b.dobrze jakiś rok, potem zaczął się chrzarnić.

2 lata później całkiem się zepsuł, nie włączał się.Nie mam pojęcia dlaczego.

Nawet jakbym go naprawił to by się nie opłacało, bo nieźle już się ciął, a dbałem o niego, był zrootowany, wgrywałem nowe systemy itd.

Żydowskie osiedle? ;d ŁKS na murku ;d

W jakiejś wsi to nagrywałem, Głuchów podajże :)

Zapraszam do obejżnia!

Gimbusy do książek. Filmik poniżej poziomu gówna. Zaczynam tracić wiarę w ludzkość.

Zmieniłem...

Gdyby to zrobił Rojo, albo AdBuster to by się nikt nie czepiał -.-

Zmieniłem...Gdyby to zrobił Rojo, albo AdBuster to by się nikt nie czepiał -.-

Tak, oczywiście nie ma nic bardziej śmiesznego niż rozpierdzielanie jakiegoś telefonu.......

AdButer zrobił coś takiego i wszystkim się podobało.

Zrobi to mało znana osoba i zaraz leci hejt -.-

Żydowskie osiedle? ;d ŁKS na murku ;d

Żydowskie, ale Łódzkie. To zawsze lepiej niż podmiejskie.

Fajny film :) Przypomniały się czasy młodości, gdy wolny czas spędzało się na świeżym powietrzu wynajdując coraz dziwniejsze zabawy.

AdButer zrobił coś takiego i wszystkim się podobało.Zrobi to mało znana osoba i zaraz leci hejt -.-

Tylko, że AdBuster to dorosły facet, który rozwalił własnoręcznie zakupiony telefon (bo nie sądzę, by w tym wieku mu mamusia kupowała) w celach pokazowych, by pokazać jego wytrzymałość. Wy jesteście dziećmi, które dla zabawy zniszczyły CUDZĄ własność (bo tak, telefon znaleziony pod Biedronką czy innym Lidlem nie jest Wasz). Życzę Wam zgubienia Waszych własnych telefonów - niech znajdą je pod jakimś supermarketem podobni Wam i też nakręcą filmik o wysadzaniu ich w powietrze. Pośmiejemy się razem :).

A jak pourywa palce jednemu i drugiemu to będzie nauczka...

Ten....ten film po prostu odmienił moje życie.ONO STAŁO SIE LEPSZE !!!.......ten wybuch w zwolnionym tepie to było doprawdy cudowne leci sub i łapka :D.Nie myślałem że zobacze w życiu coś tak niesamowitego.A tak serio,szkoda że wam rąk nie od***ało.A Adbuster zrobił to w nico inny sposób i w nieco innym celu,ale i tak nie uważam aby niszczenie telefonu było mądrym, rozwiązaniem.Wolał bym go sprzedać :P

Debilizm, nawet nie wiecie ile murzynów oddało by życie za taki telefon, sprzedając go, by wyżywić rodzinę przez kilka lat, a wy od tak go rozwaliliście...Szkoda, naprawdę szkoda...

(Ps. Ci co nie zrozumieli, moja wypowiedź miała podkreślić sarkastyczny temat, gdzie takie filmiki nie są ani zabawne,ani nie trzymają się poziomu...)

@Down Nick posiadam jeszcze z ery podstawówki gdzie te PL było uważane za powszechność, niestety te forum nie pozwala na zmianę nicku.

@UP miałem coś odpisać, ale zobaczyłem przy nicku PL i wszystko było już jasne :)