Wyścigi , drift , tunning

Witam!

Szukam gry , w której można pobawić się w tunning auta (np tak jak było w starym nfs:mw) nie koniecznie to musi byc gra wyścigowa.

Gdybyście znali tez jakieś gry , w których rozwinięty jest drifting byłbym tez bardzo wdzięczny.

Na moim sprzęcie pojdzie raczej wszystko (jak nie będe mi chodzilo na high to dam rade tez na medium)

Jedyna gra wyścigowa w jaka grałem to była

Nfs mw (stary i nowy)

A te gry o tunningu to tez nie wymienie duzo tytułów bo :

saints row 3

gta sa

i to na tyle z tego co pamiętam.

Z góry dziękuje za pomoc ;)

Jeżeli kochasz drift to polecam Grid <3

o! wielkie dzięki!

napewno zobaczę tą gre "grid" kiedys na yt ogladalem gameplay z tej gry , bardzo mi sie podobala lecz zapomnialem tytuł , potem myslalem ze to dirt3 , a gry troche sie różnia.

gta 5 jeszcze nie ma na pc:(

jezeli znacie jeszcze jakies gry to proszę smialo wymieniać :)

Ja polecam Ci GRID (obie części) i DIRT3. Nie ma akurat tam tuningu ale sa to naprawde swietne gry. Dodatkowo 10 lutego DIRT3 bedzie w Biedronce za 9,99zl :)

A ja tobię polecę nfs pro street.Masz różne rodzaje konkurencji (drag, grip, jazda na 2 kółkach, drift, próba prędkości) i auto musi być tuningowane inaczej pod każdą konkurencję (np. aby jechać na 2 kółkach musisz mieć duże ciśnienie z przodu, małe z tyłu, skrzynia biegów musi być również dostosowana pod pojazd, oraz silnik tak, aby auto miało kopa na start), czyli prócz kupowania części musisz je jeszcze dobrze podkręcić.Polecam sprawdzić ten tytuł, ponieważ jest bardzo niedoceniany, a moim zdaniem jest to najlepsza część nfs.

Standardowo Underground 2, GRID 2 też polecam, zwłaszcza by pograć na necie z kumplami. Ogólnie trudno ostatnimi czasami by trafić na ścigałkę z tuningiem (wizualnym) i driftem, a szkoda.

Witam!

Szukam gry , w której można pobawić się w tunning auta (np tak jak było w starym nfs:mw) nie koniecznie to musi byc gra wyścigowa.

Gdybyście znali tez jakieś gry , w których rozwinięty jest drifting byłbym tez bardzo wdzięczny.

Na moim sprzęcie pojdzie raczej wszystko (jak nie będe mi chodzilo na high to dam rade tez na medium)

Jedyna gra wyścigowa w jaka grałem to była

Nfs mw (stary i nowy)

A te gry o tunningu to tez nie wymienie duzo tytułów bo :

saints row 3

gta sa

i to na tyle z tego co pamiętam.

Z góry dziękuje za pomoc ;)