Wyświetlanie tematów z działu "Próbne Prace"

Witam!

Ostatnio dość często ktoś pisze recenzje w dziale próbne prace, a ja chcąc przeczytać sobie wypowiedzi innych ludzi nie mogę wyświetlać żadnego tematu w dziale "Próbne Prace", chyba, że dla normalnych członków forum ten dział jest zablokowany, to wtedy nie ma problemu. Proszę o szybką odpowiedź.

Ps.

Jak zdobyć rangę "Stały Bywalec"?

Dział Prace próbne jest dostępny jedynie dla grona naszej redakcji.. jestem pewien tego na 90 %. Aby zdobyć rangę stały bywalec, musisz naprawdę mocno się sprężyć z pomaganiem innym. Musisz pomagać ostro nowym jak i starszym użytkownikom. Ta ranga wymaga tego aby nasza redakcja zauważyła Ciebie jako dobrego pomocnika. Przy 100+ postach może być ciężko. Staraj się dziennie po 3-4 razy odwiedzać nasz portal i szukać wątków gdzie dasz radę się jakoś odnaleźć i pomóc w taki czy inny sposób.

Ten dzial jest dla ekipy MMORPG.org.pl

Znaczy sie: dla redaktorow, adminow, moderatorow, videomejkerow iiii to chyba tyle.

W tym dziale zamieszczane sa probne wersje prac, jak zreszta sama nazwa wskazuje. Teksty, po umieszczeniu w dziale, sa gruntownie sprawdzane, a wszystko po to, aby w pozniejszej publikacji zniwelowac do minimum wszelkiego rodzaju bledy.

Wszystkie te recenzje, o ktorych wpsomniales, wczesniej czy pozniej beda dostepne dla czytelnikow, a o tym bedzie informowac guru w swoich newsach, gdzie rowniez bedzie umieszczony odnosnik prowadzacy do tych tekstow. Czasami guru nie komunikuje o nowym tekscie, dlatego warto od czasu do czasu zajrzec do dzialu artykuly.

A aby dostac range stalego bywalca, musisz... Byc staly bywalcem : ). Cos ok 250 postow, w miare regularne udzielanie si ena forum, itp.

To dzięki za range. Poza tym z 1-2 miesiące temu robilem temat o tym samym ;)

Ostatnio nie mogłem otworzyć chyba tematu z działu "szukam MMO" nie wiem dlaczego.

Bo musisz czekać na akceptację tematu. Jeżeli taki temat był, lub jest oklepany to go nie akceptujemy.

Ja wchodzę na forum 10x dziennie. Staram się pomagać ile się da. Mam ponad 400 postów. Myślę, że potrzeba przynajmniej 1000 postów żeby być tym stałym bywalcem ;p

Co do postów - nie przekładajcie ilości nad jakość :) Poza tym ranga ta daje tylko dostęp do działu z gołymi babami.

Nawet nie wiedziałem, że taki jest ;p Ale na tym forum gołe baby porażka....

na stałego bywalca nie zasłużysz postami, szczerze mówiąc w tym momencie to raczej wątpię by ktokolwiek go otrzymał.

tak jak krju powiedział, acces tylko do działo z babami ; )

Ale na tym forum gołe baby porażka....

Dział z gołymi chłopami też jest, ale tylko Salek swoje zdjęcia tam daje :D

zapraszam serdecznie, mua ; *** - Saluś

Dzięki za szybkie odpowiedzi, temat raczej do zamknięcia, chyba że jeszcze ktoś chce się czegoś dowiedzieć na temat tego działu o babach. :P

Witam!

Ostatnio dość często ktoś pisze recenzje w dziale próbne prace, a ja chcąc przeczytać sobie wypowiedzi innych ludzi nie mogę wyświetlać żadnego tematu w dziale "Próbne Prace", chyba, że dla normalnych członków forum ten dział jest zablokowany, to wtedy nie ma problemu. Proszę o szybką odpowiedź.

Ps.

Jak zdobyć rangę "Stały Bywalec"?