Wysyłka inpost

Witam złożyłem zamówienie w sklepie internetowym i jako opcje dostawy wybrałem paczkomat inpost martwi mnie to iż nie mogłem wybrać do którego paczka ma zostać doręczona. Czy ktoś robił już zakupy w ten sposób i może przybliżyć jak to będzie wyglądać?

Co do paczkomatu nie jestem pewien, powinieneś mieć to w zamówieniu. Jak nie masz to zadzwoń i się dowiedz.

A reszta wygląda normalnie. Dostajesz esemesa, że paczka jest do odbioru, jedziesz do danego paczkomatu, bierzesz z sms'a "klucz", wpisujesz go w ów paczkomacie, otwiera Ci się skrzynka, bierzesz co Twoje i cześć pieśni.

Ale pamiętaj o tym żeby na stronie InPost założyć konto :). To bardzo ważne i bez tego paczusi nie odbierzesz.

nie prawda, ja nie mam tam konta a wielokrotnie odbierałem, przy kupnie wybierasz do którego paczkomatu mają wysłać, jak dojdzie to dostajesz sms z kluczem, wpisujesz tam i otwiera się skrzynka, wyciągasz rzecz i heja

Dzięki za odpowiedź jeśli do jutra nie dostane formularza z wyborem paczkomatu wykonam telefon do sklepu.

Witam złożyłem zamówienie w sklepie internetowym i jako opcje dostawy wybrałem paczkomat inpost martwi mnie to iż nie mogłem wybrać do którego paczka ma zostać doręczona. Czy ktoś robił już zakupy w ten sposób i może przybliżyć jak to będzie wyglądać?