Wywiady?!

6

Co myślicie o tym, żebyśmy rozpoczęli nową inicjatywę, której głównym celem było by przeprowadzanie wywiadów z różnymi "osobistościami" MMORPG? Na początek mogą to być polscy gracze, którzy zajmują czołowe miejsca na serwerach w danych grach, liderzy gildii czy po prostu osoby pośrednio związane z naszym gatunkiem.

Pomysł nie zaszkodzi, a napewno przyniesie same pozytywy.

Aha i uprzedzam pytanie "Kto by się tym zajął?" i odpowiadam, że... JA. Oczywiście pomoc mile widziana, ale jeśli by coś nie wypaliło, zwalicie to na mnie:)

Czekam na sugestie.

Ze mną możecie przeprowadzić pierwszy wywiad XD

W takim razie ze mna drugi :].

A co o tym mysle? Wywiady- ok, ale nie z graczami, bo to smieszne, a raczej z tworcami gier, itp.

Pomysł fajny, napewno to by zareklamowało tą stronkę.

Powiew swiezosci.

W takim razie ze mna drugi :].A co o tym mysle? Wywiady- ok, ale nie z graczami, bo to smieszne, a raczej z tworcami gier, itp.

Najlepsi playerzy z danej gry też mogą mieć dużo ciekawych rzeczy do powiedzenia.

Z kim planujesz przeprowadzić pierwszy wywiad ? Przed rozpoczęciem akcji dobrze by było przygotować i przedstawić jakąś liste osób z ktorymi warto by przeprowadzić wywiad. Warto by sie skusić również o przeprowadzenie wywiadów innego typu niz zazwyczaj np ad. Procesu produkcji gier MMO(z producentami sporych gierek lub małych produkcji np. przegladarkowych), Z jakimś polakiem pracujacym w sporej firmie tworzacej/wydajacej gierki MMO np. NCSoft(o jego pracy ...) itp ...

Co do wywiadów z graczami to raczej nic ciekawego z tego nie wyjdzie ;)

Z kim planujesz przeprowadzić pierwszy wywiad ?Co do wywiadów z graczami to raczej nic ciekawego z tego nie wyjdzie

Mam propozycje. Pierwszy wywiad przeprowadzimy z wysokopoziomowym graczem Tibii. :D

Topic. Według mnie również wywiady z graczami [pr0 own3r4mi] mogą być ciekawe.

A co taki super-hiper-wysoki-level-gosc moze miec ciekawego do powiedzenia?

Sluchaj, jak nabiles ten level?

A wiesz stary, dlugo gralem i tyle.

Jak juz jakies wywiady z graczami, to chyba nie z tymi od MMO, bo tutaj niczego ciekawego sie nie dowiemy.

A ja uważam, że to właśnie gracze mają dużo do powiedzenia, a przy okazji można się dowiedzieć ciekawych rzeczy. Ponadto wolę czytać luźny wywiad niż kilkunasto-zdaniowe wypociny producenta, które i tak nikt nie zrozumie:)

Niemniej jestes otwarty na wszelkie propozycje kandydatów.

Sam już dawno o tym myślałem, choć siedziałem cicho, bo niewiele akcji spotyka się tu z jako takim zaangażowaniem więcej niż jednej osoby. Wpadłem na ten pomysł przez Sirviusa, który jest bodajże swoistym community manager'em na polskiej scenie RoM i udziela się między innymi na naszym forum. Pomijając to, że może może mógłby załatwić jakiś wywiad z kimś wyżej postawionym w Frogsterze (;)), może sam miałby coś ciekawego do powiedzenia.

Sam o tym myślałem, choć siedziałem cicho, bo niewiele akcji spotyka się tu z jako takim zaangażowaniem więcej niż jednej osoby

Dlatego trzeba kuć żelazo póki gorące:)

Super pomysł, też chętnie bym się tym zajął.

Jestem Za.

Mi się pomysł podoba, wywiady z grazami też mogą być, bo od czegoś trzeba zacząć. :)

Możecie przeprowadzić wywiad ze mną i łosiem, pr0 graczami LoL'a ;D

Wszystko super tylko 1 ale: co jeśli dana osoba nie chce wywiadu?

mod_ico.png
Failpalm - Sal

a to zaj****** faila:) Po pierwsze się pyta o zgodę, a dopiero później wywiaduje;]

mod_ico.png
Pierwsze i ostatnie ostrzezenie. Nie klnij!-Dzz'

Pomysł się z pewnośćią nie powiedzie, gdyż połowa osób chce być w jakimś "timie" dla prestiżu.v

Od czegos trzeba zaczac(czyt. graczy) Wraz z ''uzbieranym doswiadczeniem'' mozecie celowac w wyzsze progi(czyt. Producenci gier, konczac na Bill Gates'sie :D )

Jak na razie wszystko super. Tylko trzeba znać pro'sów z gier. Ja mógłbym pogadać z Tarsonem (SC2) jeżeli wywiady z progamerami gier MP też zaliczamy :D