Wzór szlachetne serum (Asmo)

Witam gram na serwerze Barus po stronie Asmodian i rozwinąłem alchemie na poziom 400+ i chciałbym zacząć produkować potki a w szczególności potke Szlachetne serum przywrócenia. NIestety nawet na AH nie ma wzoru do sprzedania. Żaden drop calculator nie podaje dropu z moba. Jedynie gdzie mogę dostać ten wzór to u NPC za monety towarzystwa produkcji ale kosztuje 212 monet a można tylko dostać jedną monete z dzienniego q więc 212 dni to trochu sporo.

Czy są jakieś inne sposoby na dostanie tego wzoru ? Czy da się gdzieś robić powtarzalne nie dzienne questy na monety ?

Od razu dodam że recki na szlachetne serum many i życia też nie są do dostania :(

Bardzo proszę o pomoc w tym temacie

Cos slyszalem ze recepty sa w Oku (Core? Reshata? Otchlan?), ale pewien nie jestem. Chyba za AP, nie powiem dokladnie bo musialbys przesledzic cala Alchemie.

http://board.pl.aion.gameforge.com/board23-aion-gra/board25-pytania-oraz-pomoc/board40-poradniki/523-craft-alchemia-ulubione-hobby-mag%C3%B3w-poradnik-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych/

Tak ten poradnik znam mimo to tu nie znalazłem odpowiedzi. Na innym forum uzyskałem odpowiedź że ta recka jest z world drop czyli ze wszystkich mobów na podobnym lvlu. Jakby ktoś miał sprzedać z chęcią odkupie proponuje 20 kk

Witam gram na serwerze Barus po stronie Asmodian i rozwinąłem alchemie na poziom 400+ i chciałbym zacząć produkować potki a w szczególności potke Szlachetne serum przywrócenia. NIestety nawet na AH nie ma wzoru do sprzedania. Żaden drop calculator nie podaje dropu z moba. Jedynie gdzie mogę dostać ten wzór to u NPC za monety towarzystwa produkcji ale kosztuje 212 monet a można tylko dostać jedną monete z dzienniego q więc 212 dni to trochu sporo.

Czy są jakieś inne sposoby na dostanie tego wzoru ? Czy da się gdzieś robić powtarzalne nie dzienne questy na monety ?

Od razu dodam że recki na szlachetne serum many i życia też nie są do dostania :(

Bardzo proszę o pomoc w tym temacie