Wzorowy obywatel i... chyba życiowy kabel

aoba4z.png

Polecam koledze wyluzować i nie straszyć policją bo to przykre.

Czemu to dodałem? Bo rozbawiło to większą grupę moich znajomych, po za tym trzeba utrzeć nosa bo Pan Gorky za bardzo filozofuje na forum.

Wiem, wiem zaraz kolega wyskoczy z ostrą ripostą i postraszy jakaś instytucją ale cóż life is brutal.

W razie " W " mogę usunąć treść tematu.

Pozdrawiam obywateli RP.

Wrzucę ten debilizm

https://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo

Oczywiście poza całymi połaciami hipokryzji i ignorancji, doszło adorowanie innych poprzez mnie. Podpisuję się pod wszystkim. Bawcie się moim kosztem. Przestało mnie to ruszać. Gardzę takimi zdenegerowanymi jednostkami jak ty.

ps. kablem nie jestem, ale nazywaj sobie mnie jak chcesz.

po za tym trzeba utrzeć nosa bo Pan Gorky za bardzo filozofuje na forum.

Przedstawiłem ci argumenty, na dodatek materiał prawny. To nie kwestia filozofowania, a rozsądku. Poza tym, cały temat jest dla mnie obelżywy i jest jawną prowokacją.

Wiem, wiem zaraz kolega wyskoczy z ostrą ripostą i postraszy jakaś instytucją ale cóż life is brutal.

Nawet na screenie upominam cię, abyś nie odebrał tego jako straszenie. Wszystko traktujesz jako atak na samego siebie? No nic. Ja się w tym temacie więcej wypowiadać nie mam zamiaru. Wolna wola.

Raporta trza bylo dac za double posta

Raporta trza bylo dac za double posta

To wiadomość prywatna.

Nie wiem o co chodzi, ale Gorky prawilnie masakruje gimbusy - jak to ma w zwyczaju, czyli wszystko w porządku. Pozdrawiam ;)

@Do autora

Nie powinieneś wrzucać prywatnych wiadomości na forum. Jeżeli Ci nie odpowiadają to je po prostu usuń i nie czytaj w przyszłości PW od tego użytkownika, a gdyby były nagminne zgłoś do moderatorów.

@Gorky

A Ty poluzuj trochę zwieracze, bo ostatnio Twoje posty mają na celu dogryzanie innym.

Hiramatsu bul d*py. Został zjedzony przez kogoś z argumentami i teraz płaczę na forum i próbuje robić na kogoś nagonkę. Smutne...

A Ty poluzuj trochę zwieracze, bo ostatnio Twoje posty mają na celu dogryzanie innym.

Spróbuję. Ale musiałem dać upust mej pogardzie.

Spróbuję. Ale musiałem dać upust mej pogardzie.

Teach me, master!

Teach me, master!

I już nie wiem, czy to sarkazm czy nie. W razie czego skontaktuj się z moim menedżerem.

Hiramatsu i Gorky powiedzieli co im leży na wątrobie. Sytuacje uznaję za opanowaną.

-.- Simeonus poczuł wiatr w żaglach swojej łajby spamu, więc czas postawić mieliznę i zamknąć temat.

Polecam koledze wyluzować i nie straszyć policją bo to przykre.

Czemu to dodałem? Bo rozbawiło to większą grupę moich znajomych, po za tym trzeba utrzeć nosa bo Pan Gorky za bardzo filozofuje na forum.

W razie " W " mogę usunąć treść tematu.

Pozdrawiam obywateli RP.