Witam, piszę ten tamat ponieważ interesuje mnie czy jest tu może jakaś większa grupka graczy w owej grze na ów konsoli,a może kotś kojarzy jakąś polską gildie?
X-box
polska gildia : HUSARIA ponoć dość dużo graczy. Polecam też klub : ESO PL
Dziękuję bardzo za odpowiedź
Proszę bardzo może kiedyś pogramy razem w ESO
Jak wygląda populacja na Xbox One? News na stronie głównej donosi, że na PC gra pęka w szwach. Zastanawiam się nad zakupem na XONE. Mam grę na PC i nie wiem czy lepiej kupić do niej dodatki, czy kupić edycję GOLD na XONE.
Powiem Ci tak. Populacja na xboxa jest ogromna. Sam się zdziwiłem ile ludzi siedzi w głownych miastach ! Wszędzie gdzieś ktoś biega. Także o ludzi nie musisz się martwić:)
Czy edycja Gold na XONE dlc posiada w formie kodu (cyfrowe) czy są na płycie? Jest oferta na używane TESO Gold na allegro za 75 zł, ale jeżeli dlc są w formie kodu to pewnie został on wykorzystany i będzie to praktycznie podstawka w pudełku Gold. Watch Dogs ma tak że edycja complete zawiera wszystkie dodatki na płycie.
ja mam wersje cyfrowa gold ale wydaje mi się ,że dlc powinny być "na płycie z grą " , ręki sobie nie dam uciąć
Też jestem użytkownikiem ESO na XO Szczerze polecam gierkę:) Mimo iż lvl mam mizerny bo dopiero 10... ale gra się naprawdę fantastycznie, niedawno była fajna promocja na ESO gold edition w wersj cyfrowej, dla użytkowników xbox one gold.
P.S.
Tak troche offtopowo jak komunikujecie się w ESO na XO ? Bo pisanie tam sprawia mi nie lada trudności (mam headseta) ale nie bardzo wiem gdzie i kiedy można go użyć;D czy tak jak w innych grach tworzy się grupy i wtedy rozmawia ?
Po dołączeniu do pt, dołączasz do również do czatu głosowego danego pt, wiem że niektóre pady mają wbudowane mikro, moje niestety nie mają =(
Zrobiłem rozeznanie i wygląda na to, że edycja GOLD na Xbox One DLC zawiera w formie kodu. Wydaje się to również potwierdzać ten filmik:
Będę musiał się wstrzymać z zakupem do kolejnej promocji w MS Store.
Witam, piszę ten tamat ponieważ interesuje mnie czy jest tu może jakaś większa grupka graczy w owej grze na ów konsoli,a może kotś kojarzy jakąś polską gildie?