X-fire

Oto moje refleksje na temat programu x-fire:

W CD-action zobaczyłem kiedyś poradę korzystania z x-fire. Ściągnąłem go. Jaka szybkość pobierania? 7 kb/s? A strony się wczytują wooolno... Dobra, herbata, powrót i instalacja. Założyłem konto i uruchomiłem program. I tu mnie czekała miła niespodzianka- pod przykrywką małego programu kryła się potężna maszyna dla wszystkich ceniących się graczy. Następny zgryz naszedł mnie później- upgrade'y ciągną się niemiłosiernie powoli i może się zdarzyć, że ich pobieranie po prostu stanie w miejscu!

X-fire to dobry program, ale bardzo powolny. Choć w sumie i tak nie ma większego konkurenta na rynku "małe programy dla graczy".

masz wolnego neta,a tak poza tym poco ten temat?

mi sciaga normalnie. masz pewnie jakis syf na kompie.

jako takim konkurentem moze by gamespy

Mi tam aktualizacje pobierają się góra minute nie więcej wniosek:Masz z d*py neta więc nie możesz cieszyć się z dobroci xfire

To jest jakaś recenzja, czy coś? Uzasadnij powód istnienia tematu bo do kosza poleci.

Chciałem podzielić się refleksjami na temat tego programu

A tak na marginesie- mam 2-megowy internet, normalnie mi się ciągnie z prędkością około 180-220 kb/s, a więc w miarę szybko, chociaż w sumie z internetu korzystam w 50% do przeglądania stron www, 40% na gry MMORPG, a reszta właśnie na X-fire. A co do bałaganu- na każdym z 5 dysków mam zajęte najwyżej 100 giga (co stanowi mniej więcej 50% każdego). Antywirusy też nic nie wykrywają.

Chciałem podzielić się refleksjami na temat tego programuA tak na marginesie- mam 2-megowy internet, normalnie mi się ciągnie z prędkością około 180-220 kb/s, a więc w miarę szybko, chociaż w sumie z internetu korzystam w 50% do przeglądania stron www, 40% na gry MMORPG, a reszta właśnie na X-fire. A co do bałaganu- na każdym z 5 dysków mam zajęte najwyżej 100 giga (co stanowi mniej więcej 50% każdego). Antywirusy też nic nie wykrywają.

Kaspersky, AVG(ten ma wieksza skutecznosc w wywalaniu trojanow) A ostatnio wyszedl najmocniejszy antyvir G DATA programik usuwa 99,74% trojanow z kompa... skoro masz 5 dyskow i na kazdym po 100GB to musisz miec syf w rejestrach... Polecam program do czyszczenia rejestrow.

Oto moje refleksje na temat programu x-fire:

W CD-action zobaczyłem kiedyś poradę korzystania z x-fire. Ściągnąłem go. Jaka szybkość pobierania? 7 kb/s? A strony się wczytują wooolno... Dobra, herbata, powrót i instalacja. Założyłem konto i uruchomiłem program. I tu mnie czekała miła niespodzianka- pod przykrywką małego programu kryła się potężna maszyna dla wszystkich ceniących się graczy. Następny zgryz naszedł mnie później- upgrade'y ciągną się niemiłosiernie powoli i może się zdarzyć, że ich pobieranie po prostu stanie w miejscu!

X-fire to dobry program, ale bardzo powolny. Choć w sumie i tak nie ma większego konkurenta na rynku "małe programy dla graczy".