Xaoc

Nie znudziło się, ale nie mam prawie czasu na gry, no i niestety nie wiem co się dzieję, ale nie mogę znaleźć party na dungeon gdzie można expić, zamiast robić questy :<.>

Jednak gdy ktoś będzie miał jakieś problemy pomogę ^^, a gdyby znalazło się kilku ludzi lv 33+ można poexpić razem na tych dungeonach bo to jest istny powerleveling ^^.

A co z klasami?, bo na YT widzialem jakąs babke napchana mieczami, ktora wygladala beznadziejnie ;/

Klasy mhhm to dość kłopotliwe, bo każda postać może pełnić więcej niż jedną rolę, dzięki dynamicznemu przeskakiwaniu między broniami.

Jest gunner który ma 3 bronie do wyboru: twin guns(wiadomo szybkie ataki kosztem dmg pojedynczego strzału), dagger taki niby assassin fajnie się gra w ten sposób dzięki nietypowemu systemowi combo(klawisz mysz +R) i bazooka która ma niezłego bursta kosztem szybkości ataku.

Jest też wojownik(nie jestem pewien) który może używać: double swords, spear i 2h sword(chyba) tutaj akurat nie znam szczegółów,

Tank ma do wyboru: knuckles, spear i bodajże dagger,

Magiczny Łucznik jest bardzo ciekawą klasą ponieważ nie dość że ma świetny dps, ciekawy wybór broni to jeszcze może supportować.

Mag ma w swoim asortymencie orb, bow oraz spear.

Nie trzeba wybierać żadnej drogi, możemy bez problemu wykupić skille na wszystkie bronie, jedynie pasywy wymagają skill pointów, ale one nie dają aż tak wiele i są raczej uniwersalne.

Ja gram Gunnerem, ale gdybym miał grać od nowa na pewno grałbym Magiem, dzięki jego uniwersalności.

Ciekawostką jest to że skille broni lvl'uje się poprzez wykonywanie pewnych achievmentów ^^.

Btw. Ogłoszono że pod koniec roku gra trafi do Japonii ^o^, może to oznaczać że niebawem pojawi się u nas(oby przed blade and soul :) ).

Wygląda zacnie, jest jakiś patch zangielszczający ?

edit. albo chociaż japoński ? ; d

Niema.

Niezbyt podobają mi sie te postacie, lecz najbardziej Wojo. Obładowany tymi mieczami jak chipsy z biedronki chemią

Niema.Niezbyt podobają mi sie te postacie, lecz najbardziej Wojo. Obładowany tymi mieczami jak chipsy z biedronki chemią

Nie trzeba nosić wszystkich broni na raz ^^.

Co do patcha, nagrywają jedynie japońskie głosy, ale zanim dadzą opcje zmienienia języka(obiecali to jakiś czas temu) to gra już pewnie zdąży wyjść w Japonii.

Dobra. Niebede karcil tej gry zanim niezagram. Zaczynam pobieranko.

Hahah i niedziala...

@edit.

Dobra. Juz po problemie.

1. Klikamy w ten dynx kolo pierwszego okienka po zalogowaniu.

2. Prznosi nas na strone gdzie beda 3 przyciski.

3. Wchodzimy w ten czerwony i dajemy 2 opcje.

4. Wchodzimy na maila i kopiujemy kod do pierwszej ramki w grze.

5. W dwie nastepne wpisujemy subpass.

Hahah i niedziala...@edit.Dobra. Juz po problemie.1. Klikamy w ten dynx kolo pierwszego okienka po zalogowaniu.2. Prznosi nas na strone gdzie beda 3 przyciski.3. Wchodzimy w ten czerwony i dajemy 2 opcje.4. Wchodzimy na maila i kopiujemy kod do pierwszej ramki w grze.5. W dwie nastepne wpisujemy subpass.

Właśnie tak napisałem :D kilka postów wcześniej.

Grasz na ostatnim PVP?

Nick? Jak wrażenia ?

Na początku może być troszkę nudno przez małą ilość skilli, ale potem jest coraz lepiej :3.

A i najważniejsze: poradziłeś sobie z włączeniem trybu TPS? Bo w tej grze można grać tak jak w PSO2 czyli autotarget lub tryb tps i trzeba zmienić jednorazowo w opcjach.

Dodali nowe skille:

Tak. pvp

Z moich informacji wynika że w Japonii mają już OB!

http://xaoc.ujj.co.jp

Mam nadzieję że gra szybko trafi do NA/EU.

a Wogole było info ze kiedykolwiek wyjdzie w EU?

Nie było żadnego info :<.>

Ale od ponad roku jest już stronka po angielsku:

http://www.xaoc.cc/main.html

Więc chyba myślą o tym, żeby wydać XAOC u "nas".

Poza tym trailer ma japońsko-angielskie napisy.Japończycy mają już OB(byłem, grałem :P), więc można wydedukować, że wersja EU/NA pojawi się... "soon".

Myslalem, ze Gra bd lepsza od Kritiki Online. Zawiodlem sie ;/.

Witam.

Zapraszam wszystkich do gry w XAOC TW, jest to action, bardziej dynamiczny niż TERA czy RaiderZ, do tego otwarty świat.

Jako numer telefonu wpiszcie 09XXXXXXXX(X-dowolna liczba).

Gram na pierwszym serwerze z listy, PVP.

Mój nick: Shana

A i pamiętajcie, jak już wejdziecie do gry to naduście F12 żeby włączyć TPS mode.