Witam mam problem a polega on na tym że kiedy włączam grę np.Sleeping dogs to wszystko jest okej gram,gram ale wkońcu zauważyłem że grafika nie jest taka jaka powinna być obraz jest rozmazany tak samo jak napisy bardzo brzydko to wygląda a z napisami jest tak że musze się domyślać co tam pisze i robi się to już denerwujące ;/ Na innych forach czytałem że to przez telewizor Kineskopowy i moje pytanie brzmi moge temu jakoś zaradzić?Dokupić jakiś kabel czy cuś?(Nie pisać że telewizor -,-)
Xbox 360 a Telewizor Kineskopowy
niestety moim zdaniem telewizor do wymiany bo nie widać co jest napisane gdyż jest za stary i za mały by zmieścić napisy
Raczej nie da się temu nic zaradzić, nie ma specjalnego okablowania. Skalibrować go raczej też nie można. Ja mam PS2 i też mam tak na kineskopowym.
ehh no szkoda ;[ A możecie mi podać jakieś tanie i małe telewizory które będą dobre do xbox'a?
19" Sencor (LED) za 700 ,- 22" Manta za 750,- ew. rozważ kupno taniego używanego monitora LCD i podłącz się pod niego.
Witam mam problem a polega on na tym że kiedy włączam grę np.Sleeping dogs to wszystko jest okej gram,gram ale wkońcu zauważyłem że grafika nie jest taka jaka powinna być obraz jest rozmazany tak samo jak napisy bardzo brzydko to wygląda a z napisami jest tak że musze się domyślać co tam pisze i robi się to już denerwujące ;/ Na innych forach czytałem że to przez telewizor Kineskopowy i moje pytanie brzmi moge temu jakoś zaradzić?Dokupić jakiś kabel czy cuś?(Nie pisać że telewizor -,-)