XBox 360 LIVE - gamertag!

W tym temacie możecie podawac swoje gamertagi (jeśli chcecie pograc w coś w co-opie z kimś z forum).

Mój gamertag: EnSlaved4

Nie wiem czy tu mogę się o to a pytać ale co jest lepsze Ps3 czy xbox 360 ?

To już zależy od tego kto co woli :P.

-Na PS3 masz darmowego neta, a na xboxie płacisz ok 200zł rocznie

-każda konsola ma inne exclusivy

-xbox ma wygodniejsze pady

-xbox ma ładniejszy interface i internet (łatwiejszy w obsłudze)

-xbox ma kinecta, a ps ma movie (taka gałka)

Ja jestem zwolennikiem xboxa :D.

To już zależy od tego kto co woli .-Na PS3 masz darmowego neta, a na xboxie płacisz ok 200zł rocznie-każda konsola ma inne exclusivy-xbox ma wygodniejsze pady-xbox ma ładniejszy interface i internet (łatwiejszy w obsłudze)-xbox ma kinecta, a ps ma movie (taka gałka)Ja jestem zwolennikiem xboxa .

Xbox Live GOLD (abonament za możliwość grania w multi/online) kosztuje 30zł za 3miesiące (120zł za 14miesięcy) + masz co chwile masz promocje np. teraz jest 2miesiące za 6zł.

A co do Xbox360,a PS3 to zdecydowanie Xbox360:

-tańszy

-gry są trochę tańsze

-wygodniejszy pad

-interfejs konsoli wygodniejszy w obsłudze i przyjemniejszy dla oka

-lepsze exclusivy (Halo | Gears of War | Fable | Forza - odpowiednik Gran Turismo z PlayStation | Minecraft)

W Ps3 masz blu reja, ale konsola jest do grania a nie jakiś pierdółek ;d

Dokładnie .

Xbox - Lepszy Live + Wiele Cupów , bardziej rozwinięte na MLG.

Ten live to tak na prawde nie problem , są w necie darmowe zdrapki na 48h

1. Xbox wygodniejszy pad

2. Lepsze exclusive

3. Ładniejszy interface

4. Tańszy

5. Może i net płatny, ale nie drogi, a wygodniejszy w obsłudze

6. Lepsze Community

7. Gry są tańsze (może i jest różnica tych 10zł, ale zawsze coś)

edit.

usuńce ten post bo 2 razy wklepało ...

Co do Xboxa a Playstation nie będę nic pisał, dlatego że koledzy wyżej wszystko ładnie wypisali.

Mój gamertag - Razziel21

1. Xbox wygodniejszy pad2. Lepsze exclusive3. Ładniejszy interface4. Tańszy5. Może i net płatny, ale nie drogi, a wygodniejszy w obsłudze6. Lepsze Community7. Gry są tańsze (może i jest różnica tych 10zł, ale zawsze coś)

Kolego piszesz to 2 raz xD.A co do gier exclusive, to też zależy kto co woli, bo na tą konsolę są inne i na tą.1 mój kumpel cały czas się upiera, że ps3 lepszy bo lepsza grafika.Gówno prawda i tyle, może w niektórych grach tak jest, ale to samo jest z xboxem.

Gamertag: Monternes

Gamertag: PiteroS8

Gamertag: Two Gangsters

Ktoś może ma Forze 4 ?

E tam, to co pisalscie o xbox a ps3, to tak naprawde nic, jedyny sensowny argument to wygodniejsze pady (do tego idzie grac na nich w fpsy), ale przede wszystkim jest baaaaaaaaardzo mało bugów w porownaniu do psa (wlasciwie bugi w grach)

net ps3 jest moze i za darmo, ale na xboxie jest "znacznie lepszej jakosci"

Do plusów PS3 dodałbym jeszcze to, że ma przeglądarkę internetową, ale... kto, kuźwa przegląda strony na konsoli. FAIL

Jeśli chodzi o temat: Pheolie

Jedyne w co gram to CoDMW3 z Elite'm... Zapraszam

@edit. Tak, jest jeszcze BluRay, ale nie zaliczam tego do plusów, bo lepiej kupić sobie nową grę, zamiast filmu...

@edit2. Apropo zaplecza, Microsoft jest GIGANTEM i myślę, że jeszcze bardzo długo nim zostanie, a Sony... no cóż, ostatnio zostało zhakowane przez znaną grupę hakerską. Dodam jeszcze, że skradli oni bazę danych osobowych (adresy, piny, numery kart płatniczych), więc... Miłego grania xD

W tym temacie możecie podawac swoje gamertagi (jeśli chcecie pograc w coś w co-opie z kimś z forum).

Mój gamertag: EnSlaved4