Xbox 360 - LT 3.0

Witam,posiadam konsole Xbox 4gb slim już 8 miesięcy mam tylko dwie gry związku z czym postanowiłem przerobić konsole.

Dajcie jakieś rady,gdzie przerobić czy przez allegro czy na miejscu.

Jeżeli ktoś przerabiał przez allegro i wszystko ok,to proszę o link do aukcji albo jakiś kontakt z allegrowiczem

Ja przerabiałem moje konsole (xbox 360 i inne) na miejscu, według mnie jest to bardziej wiarygodne (ale to tylko moje zdanie).

Dołączam się do pytania jak na miejscu przerobić konsole?

Na miejscu = w twoim mieście ;)

ThePolinchik

Właśnie też tak myślę,tylko że mieszkam w Rzeszowie i ciężko mi tu znalezć kogoś kto przerabia

Ale mi chodziło jak przerobić i czy się da w domu...

@fetika41. Ano chyba że tak, ja mieszkam w dość małym mieście (Tychy), bez problemu znalazłem typka który to zrobił.

Radzę Ci poszukać w miejscach gdzie są sprzedawane konsole lub gry na konsole tzn. jakiś pobocznych sklepach. Na pewno coś znajdziesz, Rzeszów przecież taki mały nie jest :)

Jak się nie mylę to slima nie można przerobić

A jak przerobić ,,nie slima'' :D?

znajdz poradniki na jakims forum o xboxie, da się zrobić to na chacie, trzeba miec tylko odpowiedni zasilacz

Da się? Ale i tak nie polecam jeżeli grasz na live

1.Slima da się przerobić

2.W domu powiadasz ? to od razu odradzam,jeżeli ktoś nie miał z tym styczności i nie posiada odpowiedniego sprzętu to zapewne po konsoli

3.Jeżeli ktoś się orientuje gdzie można przerobić w Rzeszowie proszę o napisanie na pw gg lub tu

4.Nie gram na live i wiem jakie są konsekwencje ;)

5.Nie stać mnie na gry ;)

Ja swoją konsole do przerobienia wysyłałem, za pośrednictwem aukcji na allegro. Lecz było dosyć dawno, dopiero co wchodziły pierwsze softy do przeróbki x'a. Teraz nie jest to najmniejszy problem więc napewno znajdziesz w swoim mieście kogoś kto Ci to zrobi. Jeżeli byś chciał śmiało można też wysyłać tylko dobrze zabezpieczyć paczkę.

mi przerobil informatyk ^^ moze to dziwne brzmi ale to zlota raczka i nawet z domu nie musialem wychodzic bo akurt przejezdzal a ze akurat byly moje imieniny to po agencie 0,7 wypilismy we 3 bo przyszedł z kolegą :D

Witam,posiadam konsole Xbox 4gb slim już 8 miesięcy mam tylko dwie gry związku z czym postanowiłem przerobić konsole.

Dajcie jakieś rady,gdzie przerobić czy przez allegro czy na miejscu.

Jeżeli ktoś przerabiał przez allegro i wszystko ok,to proszę o link do aukcji albo jakiś kontakt z allegrowiczem