Xbox 360 Slim

Nikt wam nie każe kupować gier od razu po premierze możecie poczekać aż stanieją ja np. kupiłem sobie Final Fantasy XIII z1 40zł, Tekkena 6 za 50zł i Alana Wake/Forza 3 za 50zł wystarczy szukać w internecie jakiś promocji, a

kupowanie piratów/ściąganie to jak dla mnie kradzież bo ktoś musiał poświęcić swój czas żeby tą grę zrobić.

i jak?? kupiles gre rok po premierze i jak sie gra online?? gra ktoś??

widzisz w tym problem ze jak cena jest przystepna to juz online niema prawie nikogo bo graja w nowsze. Zresztą tutaj musiałby sie zacząć temat: Kupowanie gier a ich ceny w stosunku do zarobkow.

Ja osobiście mam ps3, gram sobie w killzone 2 multi(wyszło już Killzone 3) i osobiście gra dużo osób. Jest po 10-15+ serwerów po 32 graczy i prawie każdy pełny, więc w innych grach jest pewnie podobnie.

delikatna roznica kolego. w ps3 nie płacisz za multi. wiec gra kazdy. a w xboxie placisz wiec nie wszyscy graja online:D

Przecież to samo jest jeżeli chodzi o rynek PC'towy.

Przykład: Call of Duty 4

Gra wyszła w 2008 o ile się nie mylę. A serwerów jest od groma.

Jeżeli chodzi o promocje to jest ich bardzo dużo i trzeba łapać okazje. Warto wejść na np tą oto stronę co jakiś czas i sprawdzić czy nie ma jakieś ciekawej propozycji.

Poza tym z orginalnych gier jest większa radość (przynajmniej według mnie).

A co do Live, 100 zł raz na rok to chyba nie tak dużo nie?

Dlatego lepiej było kupić PS3!

na ps3 jest o wiele mniej gier w porównaniu z x360 ;p

Witam,jutro czyli 9 sierpnia ma do mnie dotrzeć konsola Xbox 360 Slim.Jako iż jestem zielony w sprawach Xbox,chciałbym zgłosić się do z was pytaniem na temat gier.Jakie gry byście mi polecili (oczywiście w granicach rozsądku jeżeli chodzi o cenę)Oraz czy na owej konsoli można grać na piratach?