Xbox 360 Slim

Witam,jutro czyli 9 sierpnia ma do mnie dotrzeć konsola Xbox 360 Slim.Jako iż jestem zielony w sprawach Xbox,chciałbym zgłosić się do z was pytaniem na temat gier.Jakie gry byście mi polecili (oczywiście w granicach rozsądku jeżeli chodzi o cenę)Oraz czy na owej konsoli można grać na piratach?

Mozna grac na piratach. Przerobienie konsolki oscyluje w granicach 60-80 zl (przerobienie wersji slim jest drozsze). Sam gram na piratach i wszystko smiga :>

Od siebie polecam Gears of War'y, RDR, Fife, AC II, Shift 2.

testowałeś może gta 4 jeśli tak powiedz jak się gra

Ja !!! Posiadam Wersje Slim 4GB :) i Mam GTA Episodes From Liberty City Stories ;) Najnowsze GTA to jest chyba i gra się bardzo miło Głównie grzeje na Multi :)

nie masz jakiś ograniczeń? Niektórzy mówili mi że gra multiplayer jest płatna

Jak XBOX to raczej HALO jest obowiązkową pozycją. A co do multi, to musisz wykupić abonament w xbox live. Tam chyba roczny się kupuje.

Są różne wersje abonamentu dla xboxa.

Wersja roczna kosztuje 100-120 zł.

jest jakiś sposób na ominięcie płatności

Jeśli chodzi o gry to polecił bym Ci serię Halo, Alana Wake, GoW 1-2 no i może jeszcze Final Fantasy XIII, a odnośnie Liva to nie ominiesz tego.. Co do przerobienia, wszystko zależy od Twojego napędu.. ja jak na razie nie mogę przerobić konsoli bo mam jakiegoś nowego Liteona ..: /

Jeśli przerobisz xboxa to możesz zapomnieć o graniu przez neta. A co do gier to polecam:

* Mortal Kombat 9

* Teken 6

* Halo Reach

* UFC

Jeśli masz konsole z tego roku to możesz trochę poczekać aż będzie ją można przerobić. Ale z tego co pamiętam można sobie zrobić na 7 dni za darmo xbox live.

wiec to wyglada tak: konsole przerabiasz i mozesz grac na piratach. nie wiem jak teraz ale jak ja przerabiałem to mozna bylo grac w multiplayera na przerobionej konsoli ale co jakis czas były fale banów. Jak ci zbanowali konsole to nie mogłeś juz grac na multi ale mogłes grac na piratach wciąż.

Granie na multi jest płatne.

Granie na multi jest płatne.

Dlatego lepiej było kupić PS3!

jest jakiś sposób na ominięcie płatności

Skoro kupuje samochod to jest mnie stac na jego utrzymanie.... czaisz aluzje?

Jak mnie nie stac na gry na konsole to nie kupuje konsoli.

Przerabiajac konsole nie pograsz na MP.... Proste....

I tak na marginesie za MAX 2 lata ma wyjsc nowa generacja konsol :)

Cena tych konsol to 1500$ przeliczcie to sobie na polskie ;/

Yyyy zycie :)

Jak robisz nowe konto na Live Dostajesz 1 Miesiąc darmowego konta GOLD

wiem wiem ,jak patrzyłem na zawartość pudełka było napisane 30 dni

Jeśli przerobisz xboxa to możesz zapomnieć o graniu przez neta. A co do gier to polecam:* Mortal Kombat 9* Teken 6* Halo Reach* UFCJeśli masz konsole z tego roku to możesz trochę poczekać aż będzie ją można przerobić. Ale z tego co pamiętam można sobie zrobić na 7 dni za darmo xbox live.

Nie pieeerdziel. Przerobiłem sobie konsolę trzy lata temu i do dziś cisnę na Xbox Live w przeróżne tytuły. Jeżeli konsola nie ma kont na XL to zawsze trzy pierwsze mają miesiąc za free, tak więc generalnie trzy miechy grania masz, o ile nie ma tych kont.

Dokladnie można grac i latami i po tygodniu zostać zbanowanym:D fart.

A co do utrzymania auta. Wybacz ale nie mam zamiaru płacic za gre 200 zł. I nie mow mi o używanych bo wtedy w multi juz nikt nie gra jak one sa po 100 zeta:D

A ps3 fajnie ze maja multi za darmo tylko konsola nie do przerobienia(chyba ze sie juz udało).

Dam Ci listę gier które ja mam i tylko w nie gram ;]

-Dragon age 2

-Battlefield bad company 2 vietnam

-bayonetta

-PES 11

-WWE All stars i 2011

-Call of duty modern warfare (to tylko jak gram z kolegą na split screen)

-Oczywiście 1,2 gears of war

-Red dead redemption

-GTA 4

Wieem mała ta kolekcja, ale nie mam kasy na razie.