Xbox 360

Posiadam Xboxa 360 4gb slim,na dniach mam zamiar go przerobić i moje pytanie jest takie czy zwykłą nagrywarką (no name xD)wypale gry na xboxa ?

Mam dla ciebie 1 ważną radę: NIE PRZERABIAJ XBOX'A. To jest najgłupsza rzecz jaką można zrobić z tą konsolą, Ja przerobiłem i w taki sposób podziałała mi jakieś plus minus 6 miesięcy.

A ja przerobiłem i działa mi 4 lata :rolleyes: . A co do zwykłej nagrywarki jak masz lt 3.0 to w niektóre gry po tricku z mp3 można grać po nagraniu przez zwykłą nagrwarkę, ale najlepiej uzbierać 200zł i zrobić RGH.

a nie lepiej dysk zwiększyć i odpalać bezpośrednio ?

Tak spokojnie będą działać, sam mam takiego Slima, nagrywarkę w PC jakąś LG, przeróbkę LT 2.0 więc jeszcze starszą, wszystkie najnowsze gry chodzą po odpaleniu z płyty i dograniu topologii 2.0, nie widzę potrzeby instalowania na dysku. Narazie nic się nie psuje :)

Konsola przerobiona od października zeszłego roku.

Mam dla ciebie 1 ważną radę: NIE PRZERABIAJ XBOX'A. To jest najgłupsza rzecz jaką można zrobić z tą konsolą, Ja przerobiłem i w taki sposób podziałała mi jakieś plus minus 6 miesięcy.

To nie od przeróbki,chyba że było wiercenie albo rgh źle zrobione.

Ok dzięki za info ;)

Można zamknąć

Posiadam Xboxa 360 4gb slim,na dniach mam zamiar go przerobić i moje pytanie jest takie czy zwykłą nagrywarką (no name xD)wypale gry na xboxa ?